Gülperi Dizisi Artemis Kimdir? Yaşı, Oynadığı Diziler


Güncelleme: 11 Eylül 2018 : 06:24
0

[kirmizitext]Gülperi dizisi[/kirmizitext]nde Avukat Kadir ve Eşi Şeyma’nın kızları olan Artemis performansı ve güzelliği ile göz doldururken dikkatleri de üzerine çekmeyi başardı. Genç oyuncu hakkında merak edilenleri sizler için yazımızda topladık.

Gülperi dizisi çocuklarının velayetini almak için mücadele eden Gülperi’nin ve ona yardım eden eski sevdiği Avukat Kadir’in hayat hikayesini anlatan bir yeni sezon dizisi. 2018-2019 sezonu için Show Tv için TİMS&B yapım şirketi tarafından hazırlanmıştır. Aşk ve dram türünde ekranlara gelen dizinin kadrosu da bir hayli güçlü.

Başrolleri Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen paylaşıyor. Dizide Timuçin [kirmizitext]Avukat Kadir[/kirmizitext]’i canlandırırken Nurgül Yeşilçay ise Gülperi karakterine hayat veriyor. Avukat Kadir’in kızı Artemis karakteri belki de dizinin en dikkat çeken simalarından.

Artemis karakteri sessiz, sakin, kendi halinde, sevecen bir karakterdir. Anne ve babasına düşkün olan Artemis; [kirmizitext]Gülperi[/kirmizitext]’nin büyük oğlu [kirmizitext]Hasan[/kirmizitext] ile gönül bağı kuracaktır. Dizinin yan karakterlerinden birisi olan Artemis ilginç ismi ile de dikkat çekiyor.

Artemis isminin anlamı nedir diye merak edenler için bir kaç cümle ile isimden bahsedelim. Artemis, yunan mitolojisine göre tanrı Apollu’nun ikiz kız kardeşidir. Apollo, ışık, ateş ve güneşle temsil edilirken Artemis ise Ay ile temsil edilir veya ilişkilendirilir. Artemis’in diğer adı ise Diana’dır. Diana kardeşi Apollo’dan bir kaç saniye önce doğmuş ve inanışa göre kardeşi Apollo’nun doğumunda annesine yardım etmiştir.

Artemis’in anne(Şeyma) ve Babası(Kadir)

Ve şöyle denir. Diana annesinin doğumuna yardım ettiği ve annesinin doğum sancılarına şahit olduğu için ömrü boyunca bakireliğe çok önem vermiş ve korumuştur.

[mavitext]Gülperi Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Çekim Yeri <<<tıkla[/mavitext]

Gülperi dizisinde [kirmizitext]Artemis karakteri[/kirmizitext]ni canlandıran oyuncumuz genç bir oyuncudur ve hakkında bilgi bulunmamaktadır. Genç oyuncu hakkında bilgilere ulaşır ulaşmaz haberimize eklenecektir. Sizler de genç oyuncu hakkında görüşlerinizi yorum yaparak bizlerle paylaşabilirsiniz.

Gülperi 1. Bölüm Fragmanı İzle