Gülperi Dizisi Bedriye Kimdir? Gerçek Adı, Oynadığı Diziler


Güncelleme: 8 Eylül 2018 : 08:52
0

Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in başrollerini paylaştığı Gülperi dizisindeki genç oyuncularda dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Gülperi’nin kızı Bedriye bu isimlerden birisi. Bedriye kimdir? Oynadığı diziler neleri, yaşı ve dahası.

Gülperi dizisinde Bedriye karakteri, Gülperi’nin büyük kızıdır. Gülperi ölen kocası Eyüp’ün ailesi tarafından suçlu olarak kabul edilmiştir. Eyüp’ün ölümünden sorumlu tutulan Gülperi hem çocuklarından hem de memleketi Gaziantep’ten uzaklaştırılmıştır. Gülperi kayınpederinin zorlaması ile İstanbul’a gelmiştir.

İstanbul’da hem yaşam mücadelesi veren Gülperi aynı zamanda çocuklarını geri almak için hukuk mücadelesi vermektedir. Çocukları Bedriye, Hasan ve Can’ı geri almak için çocukluk aşkı Avukat Kadir Aydın’la işbirliği yapar. Bedriye ise Gülperi’nin büyük kızıdır. Güzelliği ve performansı ile dikkat çeken Bedriye’yi oynayan oyuncu kimdir?

[mavitext]Gülperi Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Çekim Yeri için tıklayınız[/mavitext]

[mavitext]Gülperi Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri için tıklayınız[/mavitext]

Bedriye’yi canlandıran oyuncumuzun adı Aleyna Özgeçen’dir. Aleyna Özgeçen, 2003 doğumludur. 160 cm boyunda olan genç oyuncu kahverengi saçlara ve mavi gözlere sahiptir. Nuran Zengin cast ajansına bağlı olarak çalışan Aleyna Özgeçen, 1 yıl kameraönü oyunculuk eğitimi almıştır.

Şuanda İzmir’de ikamet eden Aleyna, İzmir doğumludur. İlk ve orta okul eğitimini İzmir’de tamamlayan Aleyna şuan da lise eğitimini almaktadır. Bir çok dizi ve reklam projesinde yer alan başarılı oyuncu kendisini sektörde giderek daha çok tanıtmaktadır.

Trt1’de yayınlanan Yüzyıllık Mühür dizisinde rol almıştır. Müslüm isimli sinema filminde Cedye karakterini canlandırmıştır. 16 yaşında olan Aleyna Özgeçen’in kariyeri açıktır. güzelliği ve performansı ile kariyerinde önemli yerlere gelecektir. Kendisine Gülperi dizisinde başarılar diliyoruz.