Gülperi Dizisi Çocuk Oyuncu Can Kim? Emir Özyakışır Kimdir?


Güncelleme: 8 Eylül 2018 : 08:18
0

Show Tv’nin yeni sezon amiral gemisi olma özelliği olan [kirmizitext]Gülperi dizisi[/kirmizitext] hikayesi ve kadrosu ile göz dolduruyor. Özellikle kadrodaki çocuk oyuncu en ilginç detaylardan birisi. Dizinin tanıtım fragmanında tatlı sesiyle ailesini tanıtan çocuk oyuncu kimdir?

Gülperi’nin 3. çocuğu olan Can 6 yaşındadır. Ailenin en küçüğü olan Can dizide çocuk gözüyle yaşadıklarını kendi sesiyle izleyici ile paylaşmaktadır. Can karakteri oyunculuğu, sesi ve duygu dolu sahnelerle bizleri ekranlara kilitleyecek ve bir o kadarda göz yaşı dökmemize neden olacak. Gülperi Can kimdir? Gerçek adı ne?

[kirmizitext]Gülperi Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri <<< tıklayınız[/kirmizitext]

Çocuk oyuncu Can’ın gerçek adı Emir Özyakışır’dır. Emir, 2012 doğumludur. Şuanda 6 yaşında olan çocuk oyuncumuz Zerin Kültüral ajansına bağlı olarak çalışmaktadır. Emir daha önce ABC marka deterjan reklamında oynamıştır. Masum Değiliz dizisinde de rol alan Emir Özyakışır, Bellona reklamında rol almıştır.

Henüz yolun başında olan Emir Özyakışır, yavaş yavaş sektörde adını duyurmaya başlamıştır. bu yaştaki yakışıklılığı ve performansı ile göz dolduran Emir’i ilerde başrol olarak görebiliriz.