Gülperi Dizisi Hasan Kim? Yaşı Kaç Oynadığı Dizler Neler


Güncelleme: 8 Eylül 2018 : 08:54
1

Tanıtım fragmanı yayınlanan [kirmizitext]Gülperi dizisinin oyuncu kadrosu[/kirmizitext]nuda tek tek görmekteyiz. Özellikle fragman da Gülperi’nin büyük oğlu olan Hasan’ın söyledikleri dikkat çektiğinden izleyiciler en çok Hasan karakterine odaklandı. Gülperi dizisi Hasan kim gerçek adı ne oynadığı diziler neler sevgilisi var mı gibi merak edilen soruların cevabı aşağıda verilmiştir.

Çocuklarını yeniden kazanmak için umudunu kaybetmeden her zorluğa karşı gelen bir annenin hikayesini konu edinen Gülperi dizisi 1. Bölüm fragmanı yayınlanmasıyla ilgi odağı olmayı başardı. Antep’te [mavitext]çekimleri yapılan Gülperi[/mavitext] dizisinin yıl içinde izlenme oranları yüksek olacağa benziyor.

Gülperi’nin küçükoğlu Can’ın anamı bizden koparıp götürdüklerini de ben 6, abim le ablam 16 yaşındaydı. Artık hem yetim hem de öksüz sayılırdık sözleri izleyicilerin duygulandırırken aynı zamanda büyük oğlu Hasan’ın söyledikleri ise benim anamda babamla beraber öldü. İkisi de mezarsız biz onları kalbimize gömdük. sözleri hem oyuncuların hem senaryonun ne kadar güçlü olduğunu bizlere gösteriyor.

Gülperi’nin büyük oğlu Hasan gerçek adı ne diye merak edenler için küçük bir araştırma yaparak yakışıklı oyuncunun Burak Dakak olduğunu söyleyebiliriz. Burak Dakak 1998 yılında Ankara’da dünyaya gelmiş küçük yaşına rağmen dizilerin aranan isimleri haline gelmiştir.

[kirmizitext]Gülperi Dizisi Gülperi Kim? Nurgül Yeşilçay Oynadığı Diziler Sevgilisi Varmı[/kirmizitext]

Sempatik ve yakışıklı oyuncu Ezel,Geniş Aile, Benim Adım Gültepe ve en önemlisi Diriliş Ertuğrul dizisinde rol alması oyuncuyu küçük yaşta zirveye taşıdı. Diriliş Ertuğrul dizisinde Burak Dakak Selçuklu sultanı Alaaddin in Mahberi Sultan’dan olan oğlu Şehzade Gıyaseddin Keyhüsrev karakterine hayat verdi. Şimdi ise Gülperi dizisinde Gülperi’nin büyük oğlu Hasan olarak izleyici karşısına çıkacak.

[kirmizitext]Gülperi Dizisi Gülperi’nin Gençliği Kim? Gerçek Adı Ne?[/kirmizitext]

Bu yaşına kadar başarılı yapımlarda yer alarak oyunculuğunu her yapımda geliştiren Burak dakak ha Gülperi dizisinde de başarılar diliyor yeni sezonda yüksek reytingler ile ekranlarda görmek istiyoruz.

 

Comments are closed.