Gülperi Dizisinin Konusu Ne? Dizide Hangi Karakterler Yer Alacak?


Güncelleme: 12 Temmuz 2018 : 16:50
1

2018-2019 yayın döneminin iddialı yapımlarından olan Gülperi dizisi ile ilgili detaylar gelmeye başladı. Medatava’dan Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgilere göre dizinin konusu ve oyuncu kadrosu netleşti.

Gülperi dizisi oyuncu kadrosu ile ilgili haberimizi sitemizden takip edebilirsiniz. Yine Gülperi dizisi nerede çekiliyor konulu haberimizi de sitemizden okuyabilirsiniz. Bu yazımızda Gülperi dizisini konusu ile ilgili ayrıntıları ele alıcaz.

TimsB yapım şirketi tarafından hazırlanan dizinin yönetmen koltuğunda Cem Karcı oturuyor. Senaryo ekibinde ise reyting rekortmeni dizilerin de senaryosunu yazan Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat var. Dizi, Fatma Girik’in oynadığı ve bir dönem ülkemizde çığır açan “Gülsüm Ana” filminden yola çıkılarak hazırlandı. İsminin Gülperi olarak kararlaştırıldığı yapım yeni dönemde Show Tv ekranlarında yer alacak.

Gülperi Dizisi Konusu, Hikayesi

Gülperi dizisinin konusu ise kısaca şöyle;  Gülperi(Nurgül Yeşilçay), sınırda öldüğünü öğrendiği eşi Eyüp’ün acısıyla kahrolan ve genç yaşta 3 çocuğuyla ayakta kalmaya çalışan güzel bir kadındır. Kayınpederi ve ailesinin oğullarının ölümünden sorumlu tuttuğu Gülperi’nin hayatı, hapse düşüp çocukları Bedriye, Hasan ve Can’a hasret kalınca iyice çıkmaza girmiştir.

[mavitext]Gülperi Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Çekim Yeri için tıklayınız[/mavitext]

Hapishane çıkışı kayınpederinin zoruyla İstanbul’a gönderilen Gülperi, bir yandan kapıcılık yaparken, diğer yandan da bir modaevinde çalışıp para biriktirmeye çalışmaktadır. Diğer yandan çocuklarını yanına almak için büyük bir hukuk savaşına girer. Bu mücadelesinde Gülperi’ye en büyük desteği Avukat Kadir Aydın(Timuçin Esen) verecek. Avukat Kadir aynı zamanda Gülperi’nin gençlik aşkıdır.

[kirmizitext]Gülperi Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri için tıklayınız[/kirmizitext]

Büyük aşkın kıvılcımları işte bu mücadele anında atılır. Avukat KAdir için ilk teklif Mahsun Kırmıcıgül’e yapılmış ancak Mahsun Kırmızıgül, Mucize 2 filmi hazırlıkları devam ettiği için taklifi kabul etmemiştir. Dizide genç isimler ve yeni ekran yüzleri olacağı için diziden yeni starlar doğacaktır. Heyecan ile beklenen dizi hakkında yorumlarınızı bekliyoruz. Gülperi dizisi sizce tutar mı? Nurgül ve Timuçin çifti uyumlu olur mu? Gülperi dizisi ile ilgili tüm haberler için BURAYI tıklayınız.

Comments are closed.