Hakan Çalhanoğlu Eşinden Neden Ayrılıyor? İddialar Doğru mu?


Güncelleme: 26 Haziran 2018 : 09:02
0

Dün akşam saatlerinden magazin gündemine düşen haberle herkes şaşkına döndü. İtalya’da top koşturan ünlü futbolcu Hakan Çalhanoğlu’nun eşinden ayrılacak haberleri medya dünyasında şaşkınlık uyandırdı. Gerçekten Hakan Çalhanoğlu eşinden ayrılacak mı? Neden ayrılacak?

2017 yılında Almanya’da dünya evne giren Hakan ve Sinem Çalhanoğlu çiftinden kötü haber geldi. Çiftin daha öncede de evlilikleri ile ilgili kötü haberler gelmişti. 2017 yılında Çiftin düğününe ünlü isimler katılmış, bol davetli ve eğlenceli bir düğün olmuştu. Ancak intagramdan çiftin birbirlerini takipten çıkarması dedikoduların başlamasına neden oldu?

Daha önce ünlü şarkıcı Anita Latifi ile aşk yaşayan ve onu hamile bıraktığı gerekçesi ile şarkıcı tarafından tehdit edilen Hakan Çalhanoğlu LAtifi’yi mahkemeye vermişti. Şarkıcı Anita, hamile olduğu ve kürtaj yaptıracağı gerekçesi ile ünlü futbolcudan 250 bin euro istemişti. Konu mahkemeye taşınmış ve şarkıcı Anita haksız bulunmuştu.

Şimdi ise çiftin evliliklerinin sıkıntılı olduğu työnünde bilgiler var. henüz çiftten resmi bir açıklamanın gelmemesi akıllarda soru işareti oluştursada çiftin sosyal medyadan birbirlerini takip çıkarması iddaları doğrular nitelikte.

Futbolcu Hakan Çalhanoğlu Kimdir?

1994 Almanya’nın Mannheim eyaletinden dünyaya gelmiştir. 178 cm boyunda olan Hakan Çalhanoğlu’nun sinem Gündoğdu ile olan evliliği ilk evliliğidir. 2017 yılında evlenen ünlü futbolcu Milan’da ve Milli Takımda oynamaktadır. Aslen Bayburtlu olan ünlü futbolcu küçük yaşlarda Almanya’da futbola başlamıştır.17 yaşında KArlsruher A Takımı ile antrenmanlara çıkmaya başlamıştır.

2012 yılında ilk resmi maçını yaptı. Hamburga transfer oldu. Bayer Leverkusen’e 2014 yılında 14,5 milyon euro bonservis bedeli ile satıldı. Bundesliga’da en iyi 10 frikik golünü atan oyunculardan biri olarak seçildi.