Hakan Özoğuz O Ses Türkiye’den Neden Ayrıldı?


Güncelleme: 22 Ekim 2017 : 20:06
2

O Ses Türkiye’nin jüri üyelerinden olan Hakan Özoğuz neden artık yok? Hakan Özoğuz jüri üyeliğinden neden ayrıldı?

Tv 8 ekranlarında uzun zamandır yayınlanan O Ses Türkiye isimli ses yarışmasında üzücü bir ayrılık yaşandı. Jüri üyeliği görevini yürüten Hakan Özoğuz’un programdan ayrıldığı açıklandı.


Survivor 2018 All Star Neden İptal Oldu? Neden Başlamadı?


Gökhan Özoğuz’un ikizi olan ve programa ondan sonra dahil olan Hakan Özoğuz, müzik bilgisinin yanı sıra ara sıra yaptığı ilginç esprileri ile de dikkatleri üzerine çekiyordu. Ancak Gökhan Özoğuz, ondan önce de yarışmada jüri üyeliği yaptığı için daha çok ilgi görüyordu.

Geçtiğimiz sezonda bazı yarışmacılarda iki kardeşin fikir ayrılığı yaşadığı da görülmüştü. Kardeşlerden birisi bir sesi çok beğenirken diğeri aynı fikirde olmayabiliyordu.

Yine de iki kardeş birbirine destek vererek jüri üyeliği görevini beraber üstleniyordu. Acun Ilıcalı’nın da ikiliye sürekli şakalar yaparak takılması ve beraber kurdukları diyaloglar programın eğlencesini daha da arttırıyordu.

Geçtiğimiz sezonda jüri üyesi olan Sibel Can’ın programdan ayrılmasının ardından Hakan Özoğuz da programdan ayrıldı. Bundan sonra Gökhan Özoğuz jüri koltuğunda yalnız olacak.

Hakan Özoğuz, programdan neden ayrıldığı ile ilgili bir açıklama yapmadı. Uzun süren set saatlerinin ünlü ismi yorduğu ve şarkı çalışmalarına ağırlık veremediği iddia ediliyor. Programdan dolayı konser programları da azalan ikilinin konser ve albüm çalışmalarını yapabilmek için programda ikili olarak yer almadığı söyleniyor.

Sibel Can’dan boşalan jüri üyeliği koltuğuna Yıldız Tilbe’nin geldiği programda artık Hakan Özoğuz yer almıyor. Programda Murat Boz, Hadise, Gökhan ve Yıldız Tilbe jüri olarak bulunacak.


Survivor 2018 MixStar Gönüllüler Kadrosu Kim Kimdir?


O Ses Türkiye yeni sezonunda Tv 8 ekranlarında sizlerle! Sizce Hakan Özoğuz’un programdan ayrılması programın başarısını etkiler mi? Hakan Özoğuz’u yeniden programda görmek ister misiniz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

2 YORUMLAR

Comments are closed.