Hande Erçel’in Yeni Sevgilisi Kim 2018


Güncelleme: 2 Ekim 2017 : 18:01
0

Son zamanların en gözde bekarlarından olan Hande Erçel hakkında ortaya atılan iddia magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. Hande Erçel‘in Mehmet Dinçerler ile sevgili olduğu iddia edild.

Güneşin Kızları dizisi ile tanınmaya başlayan ve ardından Aşk Laftan Anlamaz dizisinde başrol oynayan Hande Erçel, şimdilerde Tolgahan Sayışman ile birlikte Siyah İnci dizisinde rol alıyor.

Oyunculuğu ile olduğu kadar güzelliği ile de dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu bir süredir kendisi gibi oyuncu olan Ekin Mert Daymaz ile birlikteydi. Birliktelikleri bir dargın bir barışık devam eden ikilinin Mayıs ayında birlikteliklerine son noktayı koydukları ortaya çıkmıştı.

Hande Erçel’in adı Ekin Mert Daymaz sonrasında hiç kimse ile anılmadı. Hatta ikilinin barışacağı da iddia ediliyordu. Ancak beklenen olmadı. Hande Erçel ve Ekin Mert Daymaz bir daha görüşmediler ve Hande Erçel gönlünü iş adamı Mehmet Dinçerler’e kaptırdı.

Hande Erçel’in yeni sevgilisi olduğu iddia edilen Mehmet Dinçerler, Ekin Mert Daymaz’ın da yakın arkadaşı. Ancak bu olaylar ortaya çıktıktan sonra Mehmet Dinçerler ile Ekin Mert Daymaz’ın sosyal medyada birbirlerini takipten çıkardılar.

Mehmet Dinçerler, ünlü bir kahve markası zincirinin CEO’su olarak tanınıyor. Bu kahve markası kötü günler geçirirken Mehmet Dinçerler, onu çok daha iyi bir yere getirmek için çabaladı. Bu nedenle başarılı bir girişimci olarak biliniyor. Mehmet Dinçerler’in ismi daha önce Caner Erkin’in eski eşi Asena Atalay ile de anılmıştı.

Asena Atalay ile yakın arkadaş olduğunu belirten Mehmet Dinçerler, olayı yalanlamıştı. Ancak Hande Erçel konusunda yakışıklı iş adamından bir açıklama gelmedi.