Hangi Dizi Daha Çok İzlendi? Diriliş mi Sen Anlat Karadeniz mi?


Güncelleme: 8 Şubat 2018 : 00:19
4

Evet hemen hemen herkesin merak ettiği ve çarşamba akşamları izleyicilerini ikiye bölen Trt 1 ekranlarinin güzide dizisi Diriliş Ertuğrul, Atv ekranlarının çiçeği burnunda Karadeniz dizisi Sen Anlat Karadeniz kapışmaya devam ediyor. Peki hangi dizi daha çok izlendi?

Diriliş Ertuğrul Trt 1 ekranlarda yerini alan, Metin Günay yönetmenliğinde 100 kusur bölümdür ekranlarda yerini alan kökleşmiş bir dizi. Tarihî bilgilere yer verdiği için oldukça beğeni toplamayı başarmıştır. Diğer taraftan Çarşamba günlerinde izlenecek güçlü bir yapım olmadığı için bazı izleyiciler zorunluluktan izliyor olabilir. Bunu nasıl anladık, şöyle ki; Sen Anlat Karadeniz yayınlandığı ilk gün ikinciliği alırken 2. bölümünde ise totalde zirveye oturmuştur. Bu demek oluyor ki, Diriliş’i izleyen bir kesim ondan çabucak vazgeçebiliyor.

Sen Anlat Karadeniz, yakın zamanda Karadenize özgü herhangi bir dizinin olmayışı ve Karadeniz insanının dışarıdan çok merak ediliyor olması diziye büyük bir ilgi toplanmasına vesile oldu.

[kirmizitext]7 Şubat 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları! Karadeniz Anlattı Diriliş Dinledi![/kirmizitext]

Ve reyting rekorlarında hiç alt sıralara düşmeyen Diriliş Ertuğrul u tahtından eden Sen Anlat Karadeniz ilk 3 bölümü geride bıraktı. Ve yine alışılmışın dışına çıkarak Dirilişi izleyicilerini kendine çekti.

4 YORUMLAR

  1. birincisi reytingler yalan milleti dirilis ertugruldan sogutmaya calisiyorlar hainler ikincisi rewytingler dogru olsa dahi dirilis ertugrul hala birinci ab ve abc ye bir bakin anlarsiniz o vakit.ertugrul beyimin dedigi gibi,bilinsin ki, cakallarin hükmü,kurt ayaga kalkana kadardir!

Comments are closed.