Hayat Işığım Elif Kimdir? Karakter ve Oyuncu Analizi


Güncelleme: 6 Ağustos 2018 : 10:08
3

Kanal D ekranlarında MF yapım’ın öncülüğünde çekilen yeni dizi Hayat Işığım Tolgahan Sayışman’ın başrollerinde ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizinin kadın başrol oyuncusunun canlandıracağı Elif karakteri kim olacak, merak edilen bir detay. İşte magazin kulislerden gelen bilgiler.

Kadın, Tehlikeli Karım gibi dizilere imza atan MF Yapım’dan yeni dizi ekranlara gelecek. Hayat Işığım ismi ile duyurulan dizinin detayları da gelmeye başladı. Dizinin erkek başrol oyuncusu Tolgahan Sayışman oldu. Peki Tolgahan’a hangi kadın oyuncu partner olacak?

[kirmizitext]Hayat Işığım Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Tüm Karakterler için tıklayınız[/kirmizitext]

Dizide Elif, ana karakterlerden birisi. Elif karakterini canlandıracak olan oyuncu ise önce Esra Bilgiç olarak açıklanmıştı. Ancak daha sonra Star Tv’de ekranlara gelen Adını Sen Koy dizisinin güzel yıldızı Hazal Subaşı’nın ismi geçti. Gelen bilgilere göre her iki isimle de görüşmeler devam ediyormuş. Son gelen bilgiler ışığında Elif karakteri ile ilgili güncel bilgiler yazımıza eklenecektir. Hayat Işığım dizisi ile ilgili tüm haberleri BURADAN takip edebilirsiniz.

Comments are closed.