Hayat Sağlıklı Güzel Sunucusu Burcu Esmersoy Kimdir?


Güncelleme: 20 Eylül 2018 : 16:37
0

Kanal D ile anlaşan Burcu Esmersoy yeni bir program ile ekranlara dönüş yapıyor. Hayat Sağlıklı Güzel ismi ile ekranlara gelecek olan programı güzel manken ve sunucu Burcu Esmer Soy sunacak. Burcu Esmersoy kimdir, sevgilisi, kariyeri… Ayrıntılar yazının devamında…

Sağlık, estetik, beslenme, spor, moda, astroloji ve birçok konuda uzman eşliğinde çok önemli bilgilerin paylaşılacağı Hayat Sağlıklı Güzel programı yeni sezonun çiçeği burnunda yapımlarından olacak. Gündüz kuşağında ekranlara gelecek olan yapım hafta içi saat 08.30’da seyirci ile buluşacak.

Her programda alanında uzman isimlerin konuk olacağı program ile kanal arasında 6 bölümlük bir anlaşma imzalandı. Eğer reytingler olumlu gelirse program için devam kararı alınacak. Aksi takdirde program yayından kaldırılacak. Burcu Esmersoy için önemli bir karardı bu. Kendisi uzun zamandır ekranlardan uzaktı.

Daha çok reklam sektöründe yer alan güzel sunucu en son Bülent Ersoy, Banu Alkan ve Safiye Soyman ile [kirmizitext]Dünya Güzellerim[/kirmizitext] adlı program için Hindistan’a gitmişti. Orada programın çekimlerinde yer alan güzel sunucu, yapımın yayından kaldırılması ile yeni projeler için görüşmelere başlamıştı.

Burcu Esmersoy, 1976 İstanbul doğumludur. 42 yaşında olan güzel manken ve sunucu 2005-2008 yılları arasında Massimo Cusimano ile evli kalmıştır. Babası Timur Esmersoy olan güzel sunucunun Müge Esmersoy ise kardeşidir.

1998 yılında miss international seçildi. 1999 da Japonyada ülkemizi temsil etti ve Dostluk Güzel seçildi. Daha sonra bazı kliplerde oynadı. Sunuculuk ve diksiyon eğitimi aldı ve derece ile bitirdi. CNN Türk bünyesinde spor departmanında görev aldı.

Dizi sektöründe de boy gösteren Burcu Esmersoy, 2010 yılında Romantik Komedi filminde rol aldı. İyi derece İngilizce ve İtalyanca bilen Burcu, Acun’un 2010 yılında yayınlanan Yok Böyle Dans yarışmasına da katıldı. Burcu Esmersoy’un oynadığ bazı dizi ve filmler şunlardır;  2012 – Çocuklar Duymasın, 2011 – Dedektif Memoli, 2010 – Romantik Komedi