Memo-Can İkizler Dizisinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?


Güncelleme: 16 Ekim 2018 : 09:17
2

Bir çok dizi ve film projesine imza atmış Erler Film’den yeni bir dizi projesi geliyor. Kanal D için Arka Sokaklar dizisini yapan Erler Film yine Kanal D için Memo-Can İkizler isimli diziyi hazırlayacak. Merakla beklenen dizi Memo-Can İkizler’in oyuncu kadrosunda hangi isimler olacak?

Yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu tarafından 1960 yılında İstanbul’da kurulan Erler Film, yeni bir dizi projesi ile geliyor. Daha önce; Arka Sokaklar, Ölümüne Sevdalar, Yabancı Damat, Anne Babamla Evlensene, Güzel Çirkin, Cennet Mahallesi, Fadime, Roman Havası, Küçük Ağa, Aştan Kaçılmaz, Dostlar Mahallesi ve İkisini de Sevdim isimli dizileri yapan Erler Film çok konuşulacak bir diziye imza atmaya hazırlanıyor.

Arka Sokaklar gibi uzun soluklu bir diziyi daha Kanal D’ye kazandırmak için kolları sıvayan Erler Film Memo-Can İkizler ismi ile bir dizi projesi için düğmeye basmış. Konuyu Birsen Altuntaş sosyal medya hesabından duyurdu. Tabi böyle iddialı bir yapım gündeme gelince oyuncu kadrosu da merak edilmiyor değil. Casting çalışmalarının başladığı proje için çok önemli isimlerin listede olduğu konuşuluyor. İşte o isimler.

Memo-Can İkizler Dizisi Oyuncu Kadrosu

2018-2019 sezonu için hazırlanan Memo-Can İkizler dizisinin merak edilen oyuncuları çok ses getirecek gibi. Memo-Can İkizler oyuncu kadrosu belirdikçe haberimize eklenecektir.

Nehir Erdoğan

Burak Hakkı

Comments are closed.