Hayatın Penceresinden 2 Ekim Yok mu? Bitti mi? Neden Yok?


Güncelleme: 1 Ekim 2017 : 10:37
0

Kanal D ekranlarının gündüz kuşağı programı Hayatın Penceresinden 2 Ekim günü var mı yok mu? Yasemin Bozkurt‘un sunumu ile ekranlara gelen programın olup olmadığı sevenleri tarafından merak ediliyor.

Sobe Film yapımcılığından ekranlara gelen Hayatın Penceresinden kötü bir haberle izleyicisini üzdü. Program, yapımcı, yayıncı ve sunucu üçgeninde ortak bir kararla artık yayınlanmama kararı aldı. Konu ile ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi;

“Kamuoyunun dikkatine;

Yapımcılığını üstlendiğimiz ve çok saygıdeğer çalışma arkadaşımız Yasemin Bozkurt’un sunuculuğunu yaptığı “Hayatın Penceresi”nden isimli programımızı “yayın, yapım ve sunucu üçgeninde” ortak bir karar alarak sonlandırdık. Ekrandaki sıcaklığına her daim saygı duyduğumuz Yasemin Bozkurt’a yeni projelerinde başarılar dilerken, SOBE FİLM olarak aynı heyecanla gerçekleştireceğimiz yeni projemizle yine Kanal D ekranında olacağımızı saygılarımızla siz değerli basın mensuplarına ve izleyicilerimize duyururuz.

SOBE FİLM”

Peki Hayatın Penceresinden Neden Kaldırıldı?

Yasemin Bozkurt’un sunumu ile ekranlara gelen program reyting oranlarındaki düşüklük ve bu anlamda reklam gelirlerindeki azalma nedeni ile yayından kaldırıldı. Bu karar tek taraflı alınmadı. Hem yayıncı kanal hem yapımcı şirket ve suncu Yasemin Bozkurt’un ortak kararları sonucu program kaldırıldı. Bu anlamda hem Yasemin Hanım’ı hem de yapım şirketinden gelecek yeni haberleri ve yeni projeleri sabırsızlıkla bekliyoruz.