Hazal Kaya 2017-2018 Yeni Sezon Dizisi Nedir? Hangi Dizide Başrolde Oynuyor?


Güncelleme: 31 Temmuz 2017 : 20:46
20

Hazal Kaya 2017-2018 Yeni Sezon Dizisi Nedir? Hangi Dizide Başrolde olacak.

Ekranın en sevilen gülen yüzlerinden birisi Hazal Kaya. Böylesine sevilmiş ve halkın beğenisini kazanmış olan oyuncular çok fazla bulunmuyor piyasada. Bu sebeple Hazal Kaya gibi oyuncular özel hayatlarının ardından dizi sektöründe biran evvel yer almak istiyorlar.

Son Tv8 ekranlarında yayınlanan ama istediği ilgiyi göremeyen Maral dizisinden sonra epeyce vakit geçti. Artık yeni bir dizi zamanıdır diye önüne sunulan projelerden birine evet diyeceği kesin.

İşte tamda bu sırada Amerikada yayınlanan ve 6 sezon devam eden Shameless dizisinin Uyarlaması yeni dizi teklifi gelmiş. Yabancı diziyi de izlemiş olan Hazal Kayanın projeye tamam dediği ve erkek başrol Oyuncusunun da Serkan Çayoğlu olduğu belirtiliyor. Kesin olmayan diğer oyuncuları da yakın zamanda netleşecekmiş.

Amerikan Shameless dizisinin uyarlaması olan yeni dizinin adının ve hangi kanalda yayınlanacağının gizlendiği proje yaz aylarında izleyici ile buluşacak. Sizde Hazal Kaya ve 2017 son projesi hakkında görüşlerinizi aşağı yazın lütfen.

 

Ve Hazal Kaya’nın yeni projesinin adı ve kanalı belli oldu. İşte Bizim Hikaye dizisi ile ilgili her şeyi aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.


Hazal Kaya’nın Yeni Dizisi Bizim Hikaye<<<Tıkla


 

20 YORUMLAR

  1. hazalcim karwidan gen dogum gunun kutlu olsun hazalcim sene heyatda birinci can sagligi uzun omur iwleride bol bol wans dileyierem hazalcim heyatin ay kimi temiz su kimi saf gunew kimi daimi parlak olsun hazalcim sen cok retikli oyuncusan oynadigin dizileri cok gozel oynayibsan canim benim bitanem ahu meleyim gulum cicekim gozel gozlum gozeler gozeli meleyim hepivezdi hazal ad gunun mubarekhazal.

  2. salam eleki hazalcim bizim hekayemiz dizisini izledim cok gozel dizidir ben cok beyendim hazalcim senin hayranarin cok darixwdir axirki, dondun senin bu donuwunu butun hayranlarin cok sevindiler hazalcim ben en xowladigim oyuncular birincisi hazal kaya, tuba, beren sat, cagatay ulusoy, kivac, burak evcevik, kenan imirelioglu, en bawdada turkan woray bu oyunculari cok sevirem cok beyenirem dizlerinde cok sevirem en retikli oyunculardir .

  3. hazalim gozel bacim gozel gozlum canim benim bizim hekayemiz dizisini izledik cok gozel hazalim dizide cok gozel oynayirsan hazalim seni opurem gozel kardewim bitanem.

  4. hazalim seni cok cok sevirik beyenirik cok gozel oyuncusan gozelde bir kizan senin hayranlarin cokdur bizi cok nigaranda koydun axirki dondun hazalim senin bu donuwunu alkiwlayiram cok sevindik bizim hekayemiz dizisini izledim cok gozel ugurlar opurem seni gozel bacim canim benim.

  5. hazalcim seni cok seven hayranindan hazalcim bizim hekayemiz dizisini izledik cok iyi dizidir cok mutewem oynayirsan hazalcim biz seni buna gore cok sevirik cok beyenirik sen cok gozelsin gozel gozlerin var hazalcim biz seni awka memunlardan , adini feriha koydumdan taniyirik her iki dizini izlemiwik cok gozel ve retikli diziler olub inwalah bu dizinde mohtewem olar hazalcim sene heyatdada iwdede ugurlar wans arzulayiram seni cok seven azeri hayranidan gozel gozlu bacim canim benim bitanilerin bitanesi.

  6. Lütfen Çağatay Ulusoy la oyna başkası yanına yakışmaz ikinizi bir arada görmek istiyoruz çok yakışıyorsunuz çok çok çok

  7. hazalcim seni cok sevirik cok beyenirik cok gozel kizan golerin cok gozel oynadikin dizleride cok gozel oynayirsan dizini bekleyirik

  8. salam eleki hazal sene bu projende bawarlar ugurlar arzulayirik hazalim biz seni awka memunlar adini feriha koydum dizisiden tanidik awka memun dizisinda saf temiz nihal adini feriha koydum dizisinde kururu ferihayi tanidik her iki dizi cok retikli dizi olub hazalcim sene bu dizide bol bol wans dileyirem ugur hep seninle olsun gozel kardewim sen rolu ele oynuyursan cok mukemel yaradirsan buna gore xalk seni sevir senin dizini bekleyirik ugurlar hazalcim

  9. Seni çok çok çok çok çok çok seviyorum güzel ve tatlı oyuncu ben kurdstan Irak bir kızm keşke seninle görüşecek bilseydim bo benim muradımleri birisi keşke hem keşke diyorum canım benim hazalım

  10. Serkan cayoglu onu çok seviyorum artık oynasın lütfen bir dizide onu çok özledimmm 16 yaşındaki bu hayranını duysun özge gürel le ayrıldım o çok çok iyilerine layık gafletinde 36 tane fotosy var keşke 1 kez gitseydim yada konussaydim çok seviyorum hande ercel gibi kızlarla oynayın lütfen cok yakisirlar onu çok seviyorum lütfen iletin birde artık çıksın oynatin

Comments are closed.