Her Şey Gerçek Neden Bitti? Neden Final Yaptı?


Güncelleme: 18 Eylül 2017 : 23:54
0

Her Şey Gerçek programı neden bitiyor? Her Şey Gerçek yayından kaldırıldı mı? Seda Akgül ile Her Şey Gerçek programı neden final yapıyor? sorularına sizler için cevap aradık.

Fox Tv ekranlarında yeni sezon başlarken Seda Akgül ile Her Şey Gerçek programı da izleyici ile buluştu. Müge Anlı ile Tatlı Sert formatında başlayan programlardan birisi olan Her Şey Gerçek seyirciden beklenen ilgiyi göremedi.

Müge Anlı Dudu Çelik’i Kim Öldürdü? Olayla İlgili Son Gelişmeler!

Seda Akgül, yaz sezonunda Ne Seninle Ne Sensiz isimli bir program ile izleyici karşısına çıkmıştı. Bu programda evliliğinde sorunlar yaşayan çiftler konuk edilmiş ve sorunlar çözülmeye çalışılmıştı. Eşler hem psikolog hem de avukat vasıtasıyla sorunlarını çözmek için adım atmışlardı.

Ne Seninle Ne Sensiz programı, RTÜK’ün evlendirme programlarını kaldırmasıyla beraber kaldırıldı. Tekrar ekranlarda olacağı söylense de ekranlara dönen sadece Seda Akgül oldu. Program tamamen format değiştirdi.

Cinayetleri aydınlatmaya çalışılan programda Tokat’ta işlenen bir cinayet konu edilmeye başlandı. Seda Akgül, daha önce Kısmetse Olur gibi eğlenceli bir izdivaç programı sunuyordu. Daha sonra Ne Seninle Ne Sensiz programı da bu alandaydı. Yeni formatı Seda Akgül ile gören seyirciler duruma alışamadı.

Ne Seninle Ne Sensiz programı, Her Şey Gerçek programından daha çok izleniyordu. Zaten final yaptığında da büyük bir tepki çekmişti. Format değiştirildiğinde reytinglerde büyük bir düşüş yaşayan kanalın başka bir program arayışına girdiği iddia edildi.

Fox Tv, yeni yayın döneminde birbirinden yeni ve ilginç yapımları izleyicisi ile buluşturuyor. Reytingleri az olan programları ise yayından kaldırıyor. Reytingleri az olması sebebiyle Her Şey Gerçek’in yayından kaldırılması da an meselesi.

Sizce program yayından kaldırılmalı mı? Siz Her Şey Gerçek programını ekranlarda görmek ister misiniz? Görüşlerinizi bekliyoruz.