Hıçkırık 3 Ocak 3.Bölüm Özet Fragman Ve Tüyoları


Güncelleme: 2 Ocak 2018 : 19:08
0

Azmi beyin söyledikleri Kenan’ın aklından bir türlü çıkmaz. Bir tarafta aşkı bir tarafta onu bu yaşa kadar getiren Azmi Bey arasında kalan Kenan,  hayatının dönüm noktasındadır. Tek çarenin gitmek olduğunu düşünür. Aşkını kalbine gömüp İstanbul’dan gitmeye karar verir.


Hıçkırık Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Karakterler


Nalan ise Kenan’ın neden gitme kararı aldığına bir türlü anlam veremez. Öğrenmek için çabalar fakat Kenan’dan hiç beklemediği bir karşılık alır. Kenan’ın Nalan’a olan tavırları değişmiştir. Azmi Bey’in Nalan’ı Kenan’a emanet etmesi onun kalbinde taşıyamayacağı bir vicdan yüküne sebep olur. Kenan,Nalan’a aşıktır hergün her an yan yanayken onu nasıl unutabilirdi. Tek çare gitmekti.

Kenan gitme kararını aldıktan sonra Nalan’a olan duygularını bir mektuba yazar ve Nalan’a ulaştırması için Kutsiye verir. Konaktaki herkes Kenan’ın gidecek olmasına çok üzülür. Nalan ise Kenan’ı tekrar kaybedecek olmanın hüznü ve  acısı içindedir.

Azmi Bey, Engin’in aylardır çalışanların maaşını ödemediğini öğrenir ve çılgına döner. Konuşmak için Engin’in yanına gider tam bu sırada kalp spazmı geçirerek fenalaşır ve hastaneye kaldırılır. Kutsi ise mektubu Nalan’a ulaştırmak için yola çıkmıştır.

Kenan Azmi Beyi bu halde bırakıp gidebilecek mi?

Hıçkırık 3. Bölüm Fragmanı (Güüncellenecektir)