Bizim Hikaye Dizisi Tufan Kim? Gerçek adı-Oynadığı Diziler


Güncelleme: 15 Eylül 2017 : 21:07
2

Bizim Hikaye fox tv ekranlarında seyircisi ile buluşmaya başladı. Dizideki karakterler de ilgi çekmeye başladı. Dizide Tufan karakteri karizması ve yakışıklılığı ile ilgi odağı oldu. İşte detaylar.

Bizim Hikaye Tufan Kimdir? Gerçek adı? Oynadığı diziler? Bizim Hikaye sarhoş bir adamın ve hem babasına hem de 5 kardeşine bakmak yükümlü kalmış Filiz’in hayat hikayesini konu almaktadır.

Dizide Tufan karakteri Filiz’in en yakın arkadaşının abisidir. Tufan kahve işletmektedir. Mahallenin kahvesini işleten Tufan, ağır abi triplerinde, anlayışlı, dürüst bir karaktere sahiptir.

Bizim Hikaye dizisinde Tufan karakterini canlandıran oyuncu Mehmet Korhan Fırat ‘tır. 1988 Erzincan doğumludur. 182 cm boyunda ve 68 kg ağırlığında olan yakışıklı oyuncu lise yıllarındayken oyunculuğa merak saldı. Liseden sonra Üniversite eğitimini konservatuvardan yana kullandı. Konya Selçuk Üniversitesinde okudu. Gerçek hayatta oldukça sakindir.

Şefkat Tepe dizisi ile meşhur olmuştur. Oynadığı Şahin karakteri ile oldukça beğeni toplamıştı. Daha sonra Şefkat Tepe dizisinden ayrılan Mehmet Korhan’dan uzun süre haber alınamadı. Şu anda Bizim Hikâye dizisi ile ekranlarda yerini aldı.


Bizim Hikaye Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?


 

2 YORUMLAR

Comments are closed.