Bizim Hikaye Ömer Kim? (Filiz’in Patronu) Oynadığı Diziler, Yaşı, Kariyeri


Güncelleme: 21 Mart 2018 : 21:24
0

Fox Tv’nin sevilen projesi Bizim Hikaye’ye yeni karakter ve oyuncular girmeye devam ediyor. En son Hülya ve Yeliz’den sonra şimdi de Ömer isminde bir karakter diziye dahil oluyor. Ömer Filiz’in yeni patronu olarak diziye dahil oluyor. Peki Filiz ve Barış arasını bozacak olan Ömer kimdir? Oynadığı diziler, yaşı, boyu ve kariyeri.

Filiz yeni bir iş bulmuştur. Kuru temizleme dükkanında işe başlayan Filiz daha işe ısınmadan bir gelişme olur ve dükkan satılır. Kuru temizleme dükkanını alan yeni kişi Ömer isminde bir iş adamıdır. Filiz ile yakınlaşmaya başlayan Ömer, Barış’ın da dikkatini çekmiştir. Barış Ömer’den hoşlanmamış ve onun pekte tenha olmayan bir kiş olduğunu anlamıştır. Bunu Filiz’e de anlatmaya çalışır ancak başaramaz. Ömer yavaş yavaş Filiz ve Barış’ın arasına girmeye çalışmaktadır. Peki Ömer’i canlandıran oyuncu kimdir?

En son Meryem dizisinde Savcı Oktay’ı canlandıran Cemal Toktaş, 1983 İstanbul doğumludur. Nergis Öztürk ile evli olan oyuncu Cemal Aktaş İstanbul Üniversitesi mezunudur. Bizim Hikaye dizisinde Ömer karakterini canlandıran oyuncu Cemal Toktaş, mezun olduktan sonra pek çok projede rol alan oyuncu ilk tecrübesini 2003 yılında Evlat isimli televizyon filminde yapmıştır. 2004 yılında ise Şeytan ve 24 Saat isimli projelerde oynayan Cemal Toktaş, Sıla isimli dizide yıldızı parlamıştır. 2006 yılında oynadığı bu dizide Azad karakterini canlandıran oyuncu Sıla’nın erkek kardeşi olmuştur.

Ardından Adını Sen Koy ve Kara Köpek Havlarken isimli dizilerde oynayan oyuncu sinemaya da ayak basmış ve ilk defa Güneşi Gördüm isimli sinema filminde rol almıştır. Filmde oynadığı Kadri karakterini ile çok beğenilmiştir. 2010 yılında Doktorlar, 2011 yılında Tövbeler Tövbesi,  2012 yılında Böyle Bitmesin gibi yapımlarda oynamıştır. Cemal Toktaş’ın oynadığı yapımlar şunlardır;

[kirmizitext]Bizim Hikaye Hikmet (Nejat Uygur) Neden 4 Parmak? için tıkla[/kirmizitext]

2017-Meryem, 2014-Yılanların Öcü, 2012-Böyle Bitmesin, 2011-Tövbeler Tövbesi, 2010-Doktorlar, 2009-Güneşi Gördüm, 2009-Adını Sen Koy, 2006-Sıla, 2004-24 Saat, 2004-Şeytan Ayrıntıda Gizlidir, 2003-Evlat

[kirmizitext]Bizim Hikaye Hülya Kimdir? Adı, Yaşı ve Sevgilisi için tıkla[/kirmizitext]

Bizim Hikaye Ömer (Cemal Toktaş) Karakteri Sahnesi