Bizim Hikaye Savaş’ın Kardeşi Barış Nerede? Ne Zaman Ortaya Çıkacak?


Güncelleme: 7 Aralık 2017 : 23:50
0

Bizim Hikaye’de gizli hikaye ortaya çıktı. Savaş’ın kardeşi Barış’ın para için kaçırıldığı gerçeği 7 aralıkta ekranlara gelen 13. bölümle detaylar ortaya çıktı. Filiz ve Savaş(Barış) aralarındaki buzları eritmişlerdir. Barış(Savaş) Filiz’e olan duygularını açık bir şekilde ifade etmiştir. Sadece Filiz’in değil aynı zamanda çocukların da kendisi için önemli olduğunu vurgulayan Barış Filiz’in gönlünü kazanmıştır. Konuşmasının ardından Barış uzaklaşmış bir parkta oturmaktadır. Filiz ise yanlış yaptığını anlar ve Barış’ın yanına gidip oturur. Önce özür diler. Daha sonra ise onu tanımakta zorlandığını ne zaman doğru ne zaman yalan söylediğini anlayamadığını söylemiştir. Barış sie her şeyi anlatmaya başlamıştır. Kardeşinin isminin Barış olduğunu söylemiştir.

Barış daha 17 yaşındadır. Savaş ise yaramaz ama zeki bir tıp öğrencisidir. Barış sensiz sakin kendi halinde bir çocuktur. Bir gün aşık olduğunu söyler. Her şey çok güzel gitmektedir. Ancak aniden Barış ortadan kaybolur .Gelen haber tüm aileyi yıkmıştır. Çünkü Barış kaçırılmıştır. Karşılığında ise para istemişlerdir. İşte işlerde tam burada kopmuştur. Savaş ve Barış’ın fabrikatör babaları Barış yerine parayı seçmiştir. Peki Barış nerededir? Ona ne olmuştur? Ortaya çıkacak mı? Ne zaman ortaya çıkacak? İşte detaylar.


Bizim Hikaye Hikmet (Nejat Uygur) Neden 4 Parmak?<<<tıkla


Kayıp olan Barış senaryo gereği dizide gizli tutulmaktadır. Büyük ihtimal ilerleyen bölümlerde diziye dahil olacaktır. Tabi Savaş’ın kardeşi Barış’ı oynayan oyuncu kim olacak şuan için belli değildir. Güncel bilgiler geldikçe yazımız güncellenecektir. Bizi takipte kalın.