İçerde 22 Mayıs Sarp Nasıl Kurtulacak? Sarp’ı Kim Kurtaracak?


Güncelleme: 15 Mayıs 2017 : 23:19
2

Show Tv’nin reyting rekortmeni dizisi İçerde yine heyecan dolu bir bölümü geride bıraktı. Mert ve Sarp açığa çıkmış ve Celal Baba Sarp’tan yediği ihanetin bedelini ödetmeye hazırlanmaktadır. Sarp’ı kaçırmıştır. Sarp’a bir şey olacak mı? İçerde 22 Mayıs Sarp Nasıl Kurtulacak? Sarp’ı Kim Kurtaracak?

İçede dizisi finale doğru giderken hikayede hızlanmaların olduğu dikkatinizden kaçmamıştır. Melek’in ölümü, Sarp ve Mert’in açığa çıkması vs. Artık dizi de sona gelindiği kesin. Peki dizide sona gelirken Mert veya Sarp ölecek mi? En son Sarp Celal Baba tarafından kaçırılmış ve tehdit altındadır.

Sarp’ın kurtuluşu nasıl olacak? Sarp’ı Mert mi kurtaracak? Yoksa Coşkun mu gelecek? Yoksa Minik son anda Sarp’a acıyıp ona yardım mı edecek?

Bizim yorumumuz şöyle; Büyük ihtimal Coşkun son anda gelip Sarp’a yardım edecek. Hatırlarsanız Sapr Mert’le kavga ettikten sonra yere düşmüş ve o anda Coşkun gelmişti. Sarp ona gitme dediğin de Coşkun “gitmeyecem Sarp burdayım” demişti. İşte burdan yola çıkarak SArp’ı Coşkun’un bulup onu kurtaracağını düşünüyoruz.

Comments are closed.