İçerde 34.Bölümde Neler Olacak? 15 Mayıs Özet ve ipuçları


Güncelleme: 8 Mayıs 2017 : 23:30
2

Show tv ekranlarında Ay Yapımın sunduğu İçerde heyecan dolu bölümleriyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor.Ertan Kurtulan, Toprak Karaoğlu, Elif Usman Ergüden keleminden çıkan senaryo ile sezon finaline doğru yaklaşan dizide heyecan dorukta. 33.bölümü geride bırakan İçerde 34.Bölüm özet ve fragmanı sizler için haberimizde.

Geçtiğimiz haftalarda Mert komserin açığa çıkması herkesin planını alt üst etmişti. Bu hafta da Sarp açığa çıktı.Artık herkes kozunu birbirini tanıyarak paylaşacaktır.Artık mert Celal Baba nın adamıysa Sarp ta Yusuf Müdürün polisi. Bunu bu şekilde öğrenen Celal Baba Yusuf Müdür den bu darbeyi yediği için kendine kızsada en kısa zamanda Sarp ve ailesinin işini bitirmeye çalışacaktır.

Diğer taraftan ise Sarpın ailesi korku içinde beklemektedir. Celal Baba  nın etkisiyle mahalle baskısı altında kalan Fusun Teyze ve yanındakiler korku dolu anlara şahit ederler. Kudret’in planları ise yerinde işlemeye devam ediyor. Aklında Celal’in ona bir şey yapabileceği her zaman olsa da hazırlıklı bekler.Hapisten kurtulma ve yine Celal’in üzerine gitme planları yapar. Ama Kudret’in de planları ters gider ve Celal Babaya yakalanır.

Diğer taraftan Her şeyin farkına varan Celal kınından çıkmış kılıç gibidir. Sarp’ta ailesi için Aslan’ın kafesine girmeye hazırdır. Bir yanda mesleği diğer yanda ailesi…Bakalım Sarp bu girdaptan nasıl kurtulacaktır.

2 YORUMLAR

  1. severek izliyoruz ama artık kardeşler birbirlerini öğrensinler sonu güzel bitsin iyiler yaşasın seyrettiğimize değsin özellikle kardeşler artık birbirlerini öğrensinler çünkü izleyici sıkıldı

Comments are closed.