İçerde 36. Bölümde Neler Olacak? Mert ve Sarp Ne Yapacak


Güncelleme: 23 Mayıs 2017 : 11:23
2

İçerde dizisinde bu hafta tüm dengeler değişiyor. Sezonu finaline adım adım yaklaşan dizide herkesi şok edecek ayrıntılar sizlerle olacak. İçerde Dizisi 29 Mayıs Neler olacak özet fragman ve ipuçları için haberimizi takip etmeyi unutmayın.

Geçen Hafta ki bölümünde Sarp büyük yıkım yaşamıştı. Hesapta olmayan şeyler yüzünden Babası yerine koyduğu Yusuf Müdür öldü. Tüm deliller Sarp’ın Yusuf Müdür’ü öldürdüğü yönünde olması ve Sarp’ın kendisini gizli polis olduğuna inandıramamış olması onu içten içe yakan bir diğer konuyken dengelerin değişeceği şeyler bir bir ortaya çıkıyor.

Celal ise Sarp’ın yaşadığını öğrenince küplere bindi ve elinden geldiğince Sarp’ın peşini bırakmamaya kararlıyken Sarp ise Yusuf Müdür’ün ölümüyle yıkılmış kardeşinin babasının ardından Yusuf Müdür’ün başına böyle bir şey gelmesi Sarp için Celal’e artık hayat tanımaması için büyük bir sebep.

Tabi ki Mert te bu arada vicdanı ile savaş halindedir. Yusuf Müdür’ün ölmesi onu da derinden etkilemiştir. Diğer tarafta sevdiği kıza ihanet etmiş gibi düşünür kendisini. Tam çıkmazın içindeyken Mert’e bir telefon gelir ve bu telefon büyük sürprizlerle doludur.

Fakat arayan kimdir? Kardeş olduklarını bilen Coşkun Celalden intikamını almak için onları kavuşturup Celale karşı tek yürek olmalarını mı sağlayacak? Yoksa Yusuf Müdür ölmedi ve Mert’e son bir şans mı vermek için aradı? Sizce telefondaki sürpriz isim kim?

İçerde 36. Bölüm Analizi

Kardes olduklarını 35. bölümün hemen hemen en basından beri biliyorlardı, Coşkun söyledi. O patlamalar yastıgın altındaki mermi hepsini Mert koydu. Bilerek Celal’in dinleyecegini bile bile telefonda konuştu, Celel’in peşinden gelecegini biliyordu çünkü. Celal de orda müdahele etmedi çünkü takip edip Coşkun’la birlikte öldürecekti.

Coşkun’a öldü süsü verildi ki Celal iyice rahatlasın. Mert artık sadece benim sırrım sansın. Amaç Celal nasıl mahvettiyse Yılmaz ailesini, Mert&Sarp ikiliside Celal’ii öyle bitirecek. Zaten hepsi aklanacak, Yusuf’u Celal’in vurduğu şeklinde ifade verilecek ve Mertte bir şekilde aklanacak mutlu sonla bitecek işte. Ve Sarp ve Mert beraber emniyet teşkilatı içerisinde sırt sırta görev yapacaklar.

Her şeyi çok mu hızlı anlattık. Tabi finalde Mert’in ölmesi ile ilgili haberimizi aşağıdaki bağlantıdan okuyabilirsiniz. Senaryo her an değişebilir 🙂

Sarp ve Mert Gerçekleri Nasıl Öğrendi? Bölüm Analizi-2

Evet arkadaşlar, öncelikle şunu söylemek lazım. Yusuf Komiser öldü. Öldü yani bunu uzatmanın bi anlamı yok. Şurada finale 4 bölüm kalmış, dizi final yapıp bitecek. Yusuf Müdür’ün ölmesi çok normal, kabul etmek lazım. Acaba diye ben de sormuyor değilim ama göstergeler öldüğü yönünde. Kan lekesi, morg görüntüleri vs.

Diğer taraftan akıllarda önemli bir soru: Mert ve Sarp kardeş olduklarını nasıl öğrendi?

Bu sorunun cevabını vermek gerçekte zor ancak bazı tahminler yapmak zor değil. Örneğin;

Sarp’ın kaçar kaçmaz Celal’in evine girmesi ve patlayıcıları yerleştirmesi ve Celal’in yatağına mermi koyması kolay değil. O yüzden tüm bunları Mert’in yaptığını düşünmek zor değil. Yani Sarp ve Mert olayların en başından beri biliyorlardı. Aslında bölümün sonunda gösterilen sahne aslında bölümün başında gerçekleşti.

Mesala Davut’un Celal Baba’nın yanına gelip Coşkun hakkında bilgi var derken, Mert o anda biliyordu. Tabi soru şu. Nasıl biliyordu? Nasıl öğrendi?

Sarp cezaevine giderken kurtarıldı ve ilk işi Coşkun’u bulmak oldu. Coşkun’dan gerçekleri öğrendikten sonra Mert’le irtibata geçtiler ve Celal için bir plan yaptılar. Coşkun’un kaçırılması, daha sonra Sarp tarafından kurtarılması, daha sonra Mert’le buluşması vs hepsi planın bir parçasıydı. Hatta Coşkun’u ne Sarp’ın ne de Davut’un yakalayamaması bile bir planın parçasıydı. Çünkü Celal artık Coşkun’un öldüğünü kabul etmesi gerekiyordu. Anlaşmanın bir diğer maddesi buydu. Coşkun kendi paçasını kurtarmak için kardeşlerle böyle bir anlaşma yaptı.

Önümüzdeki 36. Bölümde feedbacklerle olayların perde arkası gösterilecek. Daha ayrıntılı bölüm analizleri için dizihaberci.com’u ziyaret etmeyi unutmayın. İyi Seyirler

 

 

İçerde Dizisi Senaryosu Sızdı-Mert Ölüyor!!! <<<tıkla

 

 

2 YORUMLAR

Comments are closed.