İçerde Eylem Öldü Mü? Damla Colbay Neden Ayrıldı?


Güncelleme: 5 Haziran 2017 : 21:42
0

Show Tv ekranlarında 2016 2017 sezonunun en çok izlenen, reyting rekorları kıran dizisi İçerde 39. bölümü ile finale hazırlanırken heyecan da iyiden iyiye artmaya başladı.

İçerde dizisi Finale yaklaştıkça dizinin önemli karakterleri de diziden ayrılmaya başladılar. Dizide daha önce önemli karakterlerden birisi olan Melek karakterine can veren Bensu Soral ölerek diziden ayrılmış ve izleyenlerini hüzne boğmuştu.

Şimdi de Yusuf müdürün ölümünün arkasında Celal Babanın olduğu haberini yapan gazeteci kız Eylem Yusuf Celal Babanın hedefi haline gelmiş ve Celal Baba Davut’a Eylem’i bulup infaz etmesi emrini vermiştir.

İçerde 5 Haziran Pazartesi akşamı İçerde dizisinde Davut Celal Baba’nın emrini yerine getirmek için içine verici yerleştirdiği paket hazırlatmış ve Eylem’in çalıştığı gazeteye  göndererek Eylem’in bulunduğu yeri tespit etmiş ve Eylem’i bulunduğu yerde susturuculu silah ile vurmuştur.

Eylem bu akşam olmasa da 12 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 38. bölümde senaryo gereği ölerek diziden ayrılacaktır. Siz konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Siz de düşüncelerinizi aşağıda paylaşabilirsiniz.