İçimdeki Fırtına Dizisi Tuttu mu İzlendi mi? Erken Final Yapar mı?


Güncelleme: 5 Ocak 2017 : 21:41
3

İçimdeki Fırtına Dizisi Tuttu mu İzlendi mi? Erken Final Yapar mı?

İçimdeki Fırtına dizisi başlıyor. Dizide oyuncu kadrosu çok iyi.. Ezgi (Merve Boluğur) kardeşi Deniz (Gizem Karaca) ve onla evlenmek üzere olan Emre (Yusuf Çim) dizimizin baş kahramanları. Bu kadar ünlü ve çekici oyuncu biraraya gelince izlenesi ve merak edilesi bir dizi ortaya çıkması muhtemel. Üstelik dizi 2017 ye damga vuracağız diye iddialı geliyor..

Peki dizi nasıl bir dizi olacak. Belli ki iki kardeş Yusuf Çim’e aşık olacak ve aralarındaki rekabeti anlatacak dizide. Çok iddialı dedik çünkü dizimiz İtalyada Napolide başladı çekimlere.. Napoli çekimlerinin ardından İstanbul ve Bazı köylerde çekimleri devam edecek olan dizide tüm kadroda heyecanlı bir bekleyiş hakim..Napoli Çekimlerinde Yusuf Çim ve Merve Boluğurun poz verdikleri sahne böyleydi..

İçimdeki Fırtına Dizisi Tuttu mu İzlendi mi? Erken Final Yapar mı?

Bu soruya hemen yanıt verelim.  2017 yılının tanıtımı ilk yayınlanan bu dizinin hemen bitmesini beklemiyoruz. Kadro çok iyi çünkü. Tek düşüncemiz senaryonun bu oyunculara uyup uymaması. Bazen senaryo ile oyuncular uyum sorunu yaşayabiliyor. Bu da dizinin erken finale gitmesine sebep oluyor. İlerleyen süreçte daha sağlıklı bilgileri aktaracağız sizlere..

Yusuf Çim başrolde. İşte dizimizin ilk tanıtım fragmanı ve hikayesi sizlerle..

İçimdeki Fırtına Dizisi Tanıtım Fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=g3BdWBRhTA4

3 YORUMLAR

  1. içim deki dizisi kalsın erken final yapmasın devam etsin şampiyon dizisi de kalsın lütfen rica ediyorum sizlerden

  2. merve buluğ yusuf çim tam uygun bu dizi final olamaz kış dizisi olur kalıcı dizi kalmadı bitirmeyin artık birisi kalmak zorun da

Comments are closed.