Ateşe Koşanlar Dizisi Oyuncu Kadrosu-Kim Kimdir?


Güncelleme: 11 Eylül 2018 : 21:34
1

Fox Tv ekranlarında izleyici ile buluşacak olan yeni bir dizi geliyor. İzmir Belediyesi bünyesinde görev yapan kadın itfaiyecilerin hayatını ekranlara getirecek olan Ateşe Koşanlar dizisi kısa süre içinde ekran macerasına çıkacak. Türkiye, Kadın itfaiyecileri sadece haberlerden duymuştu. Şimdi ise dizi olarak ekranlara gelecek. Peki dizinin oyuncu kadrosunda kimler var. İşte Ateşe Koşanlar dizisi oyuncuları ve karakterleri.

Ali Eyüpoğlu’nun köşesine taşıdığı Ateşe Koşanlar dizisi ile ilgili hazırlıklar başladı. 6 ay içerisinde ekranlara gelmesi beklenen dizi için casting çalışmaları da devam ediyor. Limon Film’in yapımcılığında hazırlanan dizi de İzmir İtfaiyesinde görev yapan 50 kadından en ilginç hikayesi olanlar kahraman olarak ekranlara getirilecek. Şuan için kod adı Ateşe Koşanlar olarak belirlenen dizi için İzmir Belediyesinden gerekli izinler alınmış.

Limon Film’den gelen açıklamalara göre, en dikkat çekici hayata hikayesine sahip 5 kadının arşivlerden alınan yangın haberlerinin kurgusal bir şekilde ekranlara getirilmesi ile heyecanlı bir dizi ekranlara gelecek.  Ateşe Koşanlar oyuncuları ve karakterleri ile ilgili bilgiler en kısa zamanda yazımıza eklenecektir.

Ateşe Koşanlar Dizisi Oyuncu Kadrosu

[kirmizitext]Ateşe Koşanlar Dizisi Çalan Şarkılar-Tam Liste için tıkla[/kirmizitext]

Ateşe Koşanlar dizisi, İzmir Belediyesi bünyesinde çalışan itfaiyeci kadınlardan esinlenilerek yine yangın dosyalarından yola çıkılıp bir senaryo oluşturularak çekilecek bir dizidir. Dizinin çalışmaları yaklaşık 1 ay önce başladı. Dizinin senaryosu ile ilgili çalışmalar devam ederken diğer yandan cast firmalarıyla da görüşmeler başladı. Dizinin senaryosuna göre karakterlere uygun oyuncular seçilmek suretiyle dizinin kadrosu oluşturulacak. Dizinin oyuncu kadrosu ile ilgili ayrıntılar geldikçe yazımıza eklenecektir.

Comments are closed.