İkisini de Sevdim Dizisi Final mi Yapıyor? Neden Final Yapıyor?


Güncelleme: 2 Mayıs 2017 : 14:53
41

ATV ekranlarında geçtiğimiz günlerde yayınlanmaya başlayan İkisini de Sevdim dizisi le ilgili şok edici bir iddia ortaya atıldı. İkisini de Sevdim dizisi final mi yapıyor?Reytinglerinde düşüşler mi var? Sizler için haberimizde.Amine Gülşe, Oktay Gürsoy, Serdar Şenal, Mehmed Mehmedof ve Erhan Yazıcıoğlu gibi ünlü oyuncuların başrolleri paylaştığı İkisini de Sevdim dizisinin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Dizi, yayınlanmaya başladığı ilk bölümlerinde reyting listelerinde alt sıralarda yer aldı. Bu nedenle yapımcıların beklentisini de karşılayamadı.

Çekimleri İstanbul’da devam eden dizi, Ölene Kadar’ın final yapmasının ardından ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşurken izleyicinin de dikkatini çekemedi. Final yapan Ölene Kadar dizisi kadar bile reyting alamayan İkisini de Sevdim dizisi eğer reytinglerinde büyük bir artış yaşamazsa erken final yapacak.İlk 4 bölümü için kanalla anlaşma yapılan dizinin reytingleri artarsa diğer bölümleri için de kanaldan onay verilecek. Ancak dizinin 13 bölümü geçmeyeceği konuşuluyor. Dizinin konusunun sıradan bir olay örgüsü ile oluşturulmasının yanı sıra çekimlerin de acemice yapılması izleyicinin diziye olan ilgisini azalttı. Diziyi izlemeyi tercih etmeyenlerin yanı sıra izleyenlerden de beğenmeyenlerin oranı beğenenlerden daha fazla oldu.

Usta oyuncuların yer aldığı dizinin senaryosu ve çekiminden kaynaklanan problemler, dizinin sonunu getirecek gibi görünüyor. ATV ekibinden ve dizinin yapımcısı Erler Film’den henüz dizi ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.İkisini de Sevdim dizisi ile ilgili sizler ne düşünüyorsunuz? Dizi bitmeli mi yoksa devam etmeli mi?

https://www.youtube.com/watch?v=-NJ-rSKBIaA

41 YORUMLAR

  1. Bence güzel bi diziydi elimde olsa tüm bölümü izlerdim ama onun oynadığı saate anemin en sevdiği dizi oynuyordu bu yüzden izleyemiyordum ama tekrarını izliyodum ama insanlarda çok saçma şeylerizliyor mesala bu şehir arkandan gelecek gibi?????????? ??diğer diziler ise???????????

  2. Çok güzel bir dizi bence bitmesin. Bu hafta ki bölümünü çok bekledik ama yayınlanmadı. Bence bu diziden önce başka bitmesi gereken sıkıcı dizi var onlar bitsin

  3. Ben çok begendim inşallah devam eder ve murat la suna birbirlerine asık olur inşallah murat çok iyi biri dizi de çok yakisiyorlar

Comments are closed.