İlker Ayrık’la Acayip Tipler Oyuncu Kadrosu-Kim Kimdir?


Güncelleme: 17 Temmuz 2018 : 09:29
1

İlker Ayrık ve öğrencileri yepyeni bir projeye imza atıyor. Birbirinden ‘Acayip Tipler’ seyirciyi önce salona sonra sahneye davet ediyor. İlker Ayrık’ın sunumu ve Acayip Tipler’in enerjisi, TV’den önce sahnelerde yerini almıştı. Şimdi  ise İlker Ayrık’la Acayip Tipler ekranlarda izleyici ile buluşuyor. Peki bu acayip tipler kimler. İşte birbirinden yetenekli  İlker Ayrık’la Acayip Tipler oyuncuları…

[kirmizitext]İlker Ayrık’la Acayip Tipler Formatı Nasıl? Nasıl Başvurulur? için tıkla[/kirmizitext]

Evet eğlenceli dakikalarla akıllarda iz bırakan İlker Ayrık’la Acayip Tipler programındaki isimleri yakından tanıyalım. Acayip Tipler programında karşımıza çıkan simaların isimleri şu şekilde; Adem Türker, Ali Alkın Aydın, Barış Taşkın, Cengiz Gezgin, Cengiz Okuyucu, Firdevs Vüdül Kul, Merve Anlağan, Onur Ulutaş, Özge İnce, Özgün Bayraktar, Rifat Durmuş, Sabri Memi, Serhat Keleş, Serkan Ateş, Zeliha Gümüş’tür. Sahne arkası ve sunucu olarak İlker Ayrık’ta genç oyuncularımıza hem oyun öncesi hem de oyun sonrası destek vermekte. Şimdi oyuncularımızı yakından tanıyalım.

İlker Ayrık’la Acayip Tipler Firdevs Vüdül Kul Kimdir?

Firdevs Vüdül Kul 1981 Bursa doğumludur. Oyuncu olarak kariyerine devam eden Firdevs tiyatro oyuncusudur. 2001 yılında M.S.M. Tiyatro Oyunculuk bölümü’nden mezun olmuştur. Başrollerini Müjdat Gezen, Günay Karacaoğlu, İlker Ayrık ve Betül Demir’in oynadığı Artiz Mektebi oyununda da oynamıştır.Oyun bir konservatuarda yaşanan komik olayları konu edinmektedir.

İlker Ayrık’la Acayip Tipler Adem Türker Kimdir?

Adem Türker 1989 İstanbul doğumludur. 25 Şubat doğumlu olan oyuncu bir çok oyunda sahne almaktadır. Tiyatro ouyuncusudur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Adem Türker, Üç Dahi, Plastik Aşklar, Puslu Hayatlar, Karar Kimin ve Sherlock Holmes gibi oyunlarda oynamış ve halen de oynamaktadır.

İlker Ayrık’la Acayip Tipler Ali Alkın Aydın Kimdir?

1993 doğumlu olan Ali Alkın Aydın oyunculukta yeni olduğu için oynadığı başka oyun veya dizi vs yoktur. Ancak geleceği parlak yetenekli oyuncularımız arasındadır.

İlker Ayrık’la Acayip Tipler Barış Taşkın Kimdir?

 

İlker Ayrık’la Acayip Tipler Cengiz Okuyucu Kimdir?

İlker Ayrık’la Acayip Tipler Merve Anlağan Kimdir?

İlker Ayrık’la Acayip Tipler Özge İnce Kimdir?

İlker Ayrık’la Acayip Tipler Özgün Bayraktar Kimdir?

İlker Ayrık’la Acayip Tipler Serkan Ateş Kimdir?

İlker Ayrık’la Acayip Tipler Zeliha Gümüş Kimdir?

Comments are closed.