İnsanlık Suçu Cevher kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler


Güncelleme: 7 Ocak 2018 : 02:35
0

Televizyon ekranlarında konusu ile adından sıkça söz ettirecek olan İnsanlik Suçu Dizisi heyecanla bekleniyor. İsmimden de anlaşılacağı üzere konusu alışılagelmiş dizilerden biraz farklı. İnsanlık Suçu Oyuncu kadrosu da dizi kadar merak edilen konular arasında. İnsanlık Suçu Cevher kimdir? İnsanlık Suçu dizisinde Cevher karakterini canlandıran oyuncu kim? İşte tüm merak edilenler ve daha fazlası…


İnsanlık Suçu Gökhan Kim? Suna’nın Nişanlısı Gökhan Gerçek Adı Oynadığı Diziler


İnsanlık Suçu Kadın Başrol Oyuncularından Suna karakterine Gizem Karaca hayat verecek. İnsanlık Suçu Cevher karakterini ise kimin canlandıracağı açıklandı. İnsanlık Suçu dizisinde Cevher karakterine Melike İpek Yalova hayat verecek. İnsanlık Suçu Cevher karakteri fakir ama güzel bir kız rolünde olacak. Babası ölen ve zenginliği ile bilinen erkek başrol oyuncusu ise iki kadın arasında kalacak.

Sen Benimsin, O Hayat Benim, Kalbimdeki Deniz gibi başarılı dizilerin yapımcısı olan Pastel Film İnsanlık Suçu dizisine de imza atacak. Yine O Hayat Benim dizisinin senaristi Can Sinan ‘ın kaleme aldığı bir senaryo ile seyirci ile buluşacak.

Barış Yöş’ün yönetmen koltuğunda oturduğu İnsanlik Suçu dizisi çok yakında Kanal D ekranlarında olacak. Merakla beklenen İnsanlık Suçu Oyuncu kadrosu ve tüm karakterlerini sitemizden takip edebilirsiniz.

İnsanlık Suçu Cevher Kim? Melike İpek Yalova

İnsanlık Suçu Cevher karakterine hayat veren Melike İpek Yalova 1985 Ankara doğumludur. Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olmuştur. Akabinde Roma’da Roma La Sapienza Üniversitesinde Uluslararası Politikalar ve Kriz Yönetimi alanında eğitim almıştır. İlk bakışta yeşilçamın kraliçesi Türkan Şoray’ı benzerliğiyle dikkat çeken Melike İpek Yalova ilk olarak Muhteşem Yüzyıl dizisinde İsabella karakterini canlandırmıştır. Sonrasında Karadayı dizisinde Ayten rolüyle izleyici karşısına çıkmıştır.