İnsanlık Suçu Dizisi Tekrarları Ne Zaman Yayınlanacak?


Güncelleme: 22 Mart 2018 : 23:46
1

Uzun zamandır tanıtımları dönen İnsanlık Suçu 31 mart cumartesi yayın hayatına başlıyor. İnsanlık Suçu tekrarları ne zaman yayınlanacak? Kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için İnsanlık Suçu dizisi tekrar günlerini saatlerini sizlerle paylaşacağız.

Kanal D’nin ev sahipliği yaptığı, Pastel Film’in yapımcılığını üstlendiği kadrosunda Kaan Yıldırım, Gizem Karaca, Melike İpek Yalova, Deniz Uğur, Serkay Tütüncü, Laçin Ceylan ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimlerin yer aldığı dizinin senaryosunu Can Sinan, yönetmenliğini ise Barış Yöş üstleniyor.


İnsanlık Suçu Beni Vur (Bir İnce Pusudayım) Şarkısı Kim Söylüyor? Dinle


Dizinin konusu oldukça sürükleyici ve etkileyici. Fakir ama taşı sıksa suyunu çıkaran Cemal, ailesini geçindirmek için garsonluk yapmaktadır. Yaşadığı hayattan kurtulmanın yolunu arayan Cemal’in bu isteği babasının ölümüyle daha da artmıştır. Babasının son nefesine vermeden önce İstanbul’da zengin bir amcasının olduğunu söylemesiyle hayatı kökünden değişecektir.

Bu yaşına kadar sefalet içinde yaşayan Cemal’in varlıklı bir amcasının olduğunu öğrenmesi onu derinden sarsacaktır. Ülkenin önde gelen iş adamlarından biri olan Sami Gökdemir’in ortaya çıkmasıyla Cemal’in kafası iyice karışacaktır. Servetinden kendisine pay vereceğini söyleyen fakat bunun karşılığında Cemal’den büyük bir fedakarlık vermesi gerekecektir. Annesi Hülya ise geçmişin husumeti ve kapanmayan yaraları nedeniyle oğlunu Sami’den uzak tutmak istemektedir.

Fakat Cemal çoktan dönülmez bir yolun içine girmiştir. Amcasının teklifini kabul eden Cemal İstanbul’da yepyeni bir hayata başlamıştır. Kuzeninin nişanlısı Suna’ya aşık olmaktan kendini alamayacak ve olmayacak hayallere kapılacaktır.

Gelelim İnsanlık Suçu dizisi tekrarları ne zaman yayınlanacak sorusuna; Konusu ve kadrosuyla dikkat çeken dizinin ilk bölümü 31 mart cumartesi ekrana gelecek. Aynı gün farklı kanallarda başka dizilerle çakışan İnsanlık  Suçu’nun tekrar bölümleri ne zaman yayınlanacak? Kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için İnsanlık Suçu tekrarları dizi ekrana geldikten sonra tekrar yayınlanacak. Ardından ertesi gün sabah saatlerinde tekrar ekrana gelecek. Özellikle dizinin ilk bölümü gece yayın akışında sık sık verilecek.

Comments are closed.