İnsanlık Suçu İzlendi Mi? Tuttu Mu? Erken Final Mi Yapacak?


Güncelleme: 31 Mart 2018 : 03:34
6

Ekranlara yeni bir soluk getirmeye hazırlanan İnsanlık Suçu 31 mart cumartesi akşamı ekran serüvenine başladı. Bütün yeni başlayan dizilerde olduğu gibi İnsanlık Suçu dizisi için de çok sayıda soru gelmeye devam ediyor. Yayın hayatına yeni başlayan İnsanlık Suçu izlendi mi, tuttu mu, reytingleri nasıl yoksa İnsanlık Suçu erken final mi yapacak gibi benzer soruların yanıtı haberimizin devamında.

2018 yılı dizi furyasının oldukça fazla olduğu bir yıl oldu. Sezon ortasında dahi pek çok yeni proje ekrana geldi ve gelmeye devam ediyor. Bu dizilerden biri de İnsanlık Suçu. Kadrosunda Gizem Karaca, Kaan Yıldırım, Melike Yalova ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi başarılı isimlerin yer aldığı İnsanlık Suçu, özgün senaryosuyla dikkat çekiyor.

İnsanlık Suçu hikayesi ve konusunu hatırlayalım; Adana’nın yoksul ve köhne mahallelerinden birinde yokluk ve sefillik  içinde yaşayan Cemal’in hayatı, uzun süredir hastalıkla savaşan babasının ölümüyle aniden değişir. Babası son nefesini vermeden önce Cemal’e varlıklı bir amcası olduğunu söylemiştir. Cemal çocukluğundan beri yaşadığı bu sefaletten ve yoksulluktan kurtulacağı günün hayalini kurmuş genç bir delikanlıdır.  Bugüne kadar varlığından bile haberi olmadığı amcası Sami Gökdemir babasının cenazesine gelmiş ve sadece Cemal’in kafasındaki soruların cevabını vermekle kalmamış aynı zamanda onu İstanbul’a davet ederek sahip oldukları zenginlikten pay vereceğini de söylemiştir.

 

Küçüklüğünden beri zenginlik hayalleri kuran Cemal, annesi Hülya’nın da etkisiyle yıllarca onları sefalete mahkum eden amcasının teklifini başta kabul etmez. Fakat hiç beklemediği bir anda beklenmedik bir olayla karşı karşıya kalan Cemal amcasının teklifini kabul etmez zorunda kalır.

Farklı ve sürükleyici hikayesiyle dikkat çeken dizi ilk bölümü ile nasıl bir reyting oranı aldı herkes tarafından merak ediliyor. Dizinin yayın günü biraz riskli. Çünkü aynı gün aynı saatte Atv ekranlarında Masum Değiliz dizisi de ekran serüvenine başladı. Bu durumda yeni dizi arayışı içinde olan izleyici kitlesi ikiye bölündü. Bir kısmı Masum Değiliz’e bir kısmı İnsanlık Suçu dizisine vakit ayırdı.

İnsanlık Suçu dizisinin ilk bölümü ile ortalama 5-6 puanlık bir izlenme oranı almasını bekliyoruz. Bu oran başlangıç için iyi sayılabilir çünkü bu oran dizininin ilerleyen bölümlerde daha geniş bir izleyici kitlesine ulaşmasını sağlayacaktır. Eğer beklentilerin altında kalırsa erken final yapmak zorunda kalacaktır.


İnsanlık Suçu Dizisi Tekrarları Ne Zaman Yayınlanacak?


İnsanlık Suçu izlendi mi tuttu mu, erken final mi yapacak sorularının yanıtı için henüz erken. Bunu dizinin ilerleyen bölümlerinde aldığı reyting oranları ve izleyici yorumları doğrultusunda net bir şekilde cevaplayacağız.

Sizler İnsanlık Suçu dizisini nasıl buldunuz? İnsanlık Suçu izlenir mi yoksa erken final mi yapar? Yorumlarınızı bekliyoruz. İnsanlık Suçu mu? Masum Değiliz mi?

6 YORUMLAR

  1. biz haylece her cumartesi isanlik sucunu izliyorus super bi dizi zizden istyimiz isanlik sucu dizisini devam etmesini istiyorus suna ve cemal birbirine cok yakisiyor zizden isteyimis suna cemalle hayrilmasin suna cemalin yaninda olmasini istyorus isanlik sucu dizisi diyer dizilere gure daha iyi super bi dizi olmus suna gukan ve sami yuzunden cemalden hayrilmasin

    cemalle suna cok yakisiyor suna evlenirse cemalle evlenmesimi istiyorus cemal sunayi hak ediyor cok duygusal birdizi cok beyenilmis bir dizi diyer arkadaslardan isanlik sucunu izlemesini istiyorus reyting lerden iyi haberlerinizi bekliyorus cok tesekur ederis

  2. selam ben hakan biz haylece her cumartesi isanlik sucu nu izliyorus sper birdizi olmus diyer dizilerine gure daha iyi zizden isteymis isanlik sucu dizisini devam etmesini istyorus super bi dizi

  3. biz isanlik sucu dizisini cok beyeniyorus zizlerden isanlik sucunu devam etmesini istiyorus suna cemalle cok yakisiyor zizden isteyimiz suna cemalin yaninda olmasini istiyorus isanlik sucu dizisi diyer dizilere gure daha iyi cok beyenilmis bir dizi super cok guzel sizden isteyimis cemalle suna hayrilmasin suna eflenirse cemalle evlenmesini istiyorus suna cemalden gukan ve samiyuzunden sakin ayrilmasin zizden iyireyting haerlerinizi bekliyorus cok tesekur ederis

Comments are closed.