İnsanlık Suçu Sabri Karakteri Kimdir? Oynadığı Diziler


Güncelleme: 1 Mayıs 2018 : 11:30
0

Pastel Film’in Kanal D için hazırladığı İnsanlık Suçu dizisine yeni bir isim katıldı. Sabri karakteri olarak diziye dahil olan oyuncu dizide Gökhan’ın karanlık işlerine bakan bir kişi olarak karşımıza çıkıyor. Peki Sabri kimdir?

Sabri karakterini canlandıran oyuncu daha önce Kıvanç Tatlıtuğ’un oynadığı Hadi Be Oğlum filminde ekran karşısına çıkmıştı. Oyuncu daha önce de Masum isimli internet dizisinde oynayan Cem Zeynel Kılıç’tır.

Cem Zeynel Kılıç, tiyatro çalışmalarına küçük yaşta başlamıştır. Tiyatro çalışmalarına Erzincan’da başlayan Cem Zeynel daha sonra bu çalışmaları İstanbul’a taşımıştır. Amatör olarak başladığı tiyatroyu daha sonra profesyonel alana taşımıştır. İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda çalışmaya da başlamıştır.

Cem Zeynel, Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) tiyatro bölümünde okurken aynı zamanda birkaç irili ufaklı reklam filmlerinde de oynamıştır. İlk oynadığı dizi Yılan Hikayesi’dir. Daha sonra rol aldığı önemli yapımlar ise Bir İstanbul Masalı, Hayat Türküsü ve Masum gibi dizilerdir.

[kirmizitext]İnsanlık Suçu Gökdemir Holding Nerede? İstanbul’da Nerede için tıklayınız[/kirmizitext]

Cem Zeynel Kılıç’ın oynadığı diziler ise şu şekildedir; Yılan Hikayesi, Renkli Dünyalar, Bir İstanbul Masalı, Her Şey Yolunda, El Bebek Gül Bebek, Köprü, Hayat Türküsü, Kızlar yurdu ve Masum dizilerdir.