İsimsizler 15. Bölüm Fragmanı ve Özeti-18 Eylülde Neler Olacak?


Güncelleme: 11 Eylül 2017 : 11:07
1

Uzun bir sezon arasından sonra fenomen dizi İsimsizler yeniden izleyicisi ile buluştu. yeni bir hikaye ve yeni karakterlerle ekranlara gelen dizi İsimsizler yine heyecan dolu sahnelerle hayranlarını ekranlara kitleyecek gibi. İşte İsimsizler dizisi 15. Bölüm Fragmanı ve yaşananlar.

Fatih Keskin hiç tanımadığı bir mekanda uyanmış ve neler olduğunu anlamaya çalışmaktadır. Helikopter kazasından sonra ne olduğunu hatırlayamamaktadır. Hasta yatağında daha ne olduğunu anlayamadan silahlı baskına uğrayan Fatih kaçırılır ve bilmediği bir yerde tutulmaktadır. Fatih’i büyük bir sürpriz beklemektedir.

Virankaya’da değil, İstanbul’da olduğunu anlayan Fatih bir kez daha amansız bir mücadelenin içine düşmüştür. Bir yandan cevaplanması gereken onlarca soru vardır ve bu soruların cevaplarını öğrenmek hiçte kolay olmayacaktır.

Onu kim kurtarmıştır? İsimsizler’den kimler yaşamaktadır? Ve en önemlisi bu kez düşman kimdir? Bulunduğu durumu çözmek ve bir seçim yapmak zorunda olan Fatih tüm bu kaosun içinde yaklaşan düşmanın büyüklüğünden henüz habersizdir.

İsimsizler farklı bir mekanda farklı karakterlerle yine heyecanı doruklarda tutacak yeni bölümlerle izleyicileri ekranlara kilitleyecektir. İsimsizler 15. Bölüm özeti ve fragmanı izle

Fragman Güncellenecektir

1 YORUM

Comments are closed.