İsimsizler (2017-2018) 2. Sezon Nerede Çekilecek? Dizi Seti Nerede Kurulacak


Güncelleme: 3 Eylül 2017 : 10:10
5

Kanal D’nin sevilen aksiyon dizisi İsimsizler yeni sezonda nerede çekilecek? 2017-2018 sezonu için hazırlıklarına şimdiden başlanan dizinin yeni seti nerede kurulacak?

Son günlerin en çok konuşulan projelerinden İsimsizler kısa sürede izleyenlerin dikkatini çekmeyi başardı. Star Tv’nin Söz dizisi atağından sonra Kanal D de benzer bir projeyi kısa sürede ekrana getirdi. Aynı konuyu farklı senaryolarla ekrana getiren asker konulu diziler son zamanlarda oldukça rövanşta. Bunlardan biri olan İsimsizler yeni sezonda nerede çekilecek, dizinin seti değişecek mi?

İsimsizler dizisinin 2017-2018 sezonu ilgili gelişmeler netlik kazanmaya başladı. Dizi bu sezon Konya ovası ve Balıkesir’in Bigadiç ilçesinde çekildi. Aslında dizinin Güneydoğu Anadolu bölgesinde çekilmesi planlanmıştı.

Fakat güvenlik şartları ve iklim koşulları göz önüne alındığında çekimlerin İç Anadolu bölgesinde başlamasına karar verildi. Asker ve terör konulu diziler genellikle Konya Ovasında çekilir. Fakat dizinin set adresi sır gibi saklanıyor. Konuyla ilgili bilgilere ulaştıkça sizlerle paylaşacağız.

İsimsizler dizisiyle ilgili tüm detaylar titizlikle hazırlandı. Dizinin müzikleri için Kazakistan’dan bu konuda başarılı bir isim ile anlaşıldı. ER Turan’ın seslendirdiği şarkı aslında URAN ENSEMBLE isimli bir Kazak vatandaşına aittir.


İsimsizler 2017-2018 Sezonu 2. Sezon Yeni Gelen Oyuncu Kadrosu<<< Tıklayınız


Vatan sevgisiyle dolu bir Kaymakam’ın terörle verdiği mücadeleyi konu alan dizinin yeni sezon için çalışmaları yavaş yavaş başladı. İsimsizler dizisi nerede çekilmeli? Konu ile ilgili görüşleriniz yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

5 YORUMLAR

  1. Benim anlamadigim dizide hep haksizliklar daha cok on planda oluyor..kotuler hep basrolde buna cok kiziyoruz..cok guzel bir dizi senaryo olmasina ragmen muthis surukleyi ve guzel bir dizi..yayin saatini merakla bekliyoruz..ekipin olmesi hic iyi olmadi ama son derece sinir bozucu bir son oldu..insallah tekrar basladiginda guzel seyler olur ve biraz iyiler kazanir..ve insallah ekipin olmesi bir oyundur boyle dusunuyor ve bekliyoruz..

Comments are closed.