İsimsizler Neden Final Yaptı? Neden Erken Bitti?


Güncelleme: 16 Aralık 2017 : 21:43
2

İsimsizler Dizisi Kanal D ekranlarında yaklaşık 1 sezon boyunca oldukça ilgiyle izlendi. Özellikle de ilk bölümünde Pazartesi akşamının reyting rekorunu kırmıştı. Ancak daha sonra zamanla Söz ve İçerde dizileri büyük bir rakip olarak karşısına çıktı ve birinciliği kaybetti.

Aslında hikayesine baktığımızda Şehit kaymakamımız Muhammed Safitürk’ün şehit edilmesi üzerine O’nun yerine atanan idealist bir bürokratın hikayesini anlatılıyordu. Ancak dar senaryosu ve ve monotonlaşan oyunculukları ile izleyiciyi zamanla hayal kırıklığına uğrtmaya başladı.

Bu sezonda da Pazartesi akşamları izlenme oranları düşünce diziyi Cumartesi akşamına almaları reytinglerini daha da düşürdü. Zaten konusu ve kadrosu da oldukça değişen İsimsizler dizisi İzleyiciden beklediği ilgiyi göremeyince reytinglere yenik düştü.

İsimsizler dizisinin reytinglerinin düşmesi üzerine reklam gelirleri de düşünce kanal yönetimi ve dizi yapımcıları dizinin en kısa zamanda bitirilmesine karar verdi ve zaten dağılmış senaryosu tamamen değişti ve hızl bir şekilde finale gitti.

Sizler İsimsizler dizisinin final yapması hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce İsimsizler bu kadar erken bitmesi doğru mu? Siz de konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda paylaşabilirsiniz.

2 YORUMLAR

  1. Çok iyi bir dizi neden bitti anlamadım kanal d oynaması büyük hata söz diye saçma sapan dizi oynuyor çok ayıp

  2. İsimsizler dizisinin müdavimlerindenim bitirilmesime çok üzüldüm çok beğeniyordum kesinlikle bitirilmemeli LÜTFEN BİTİRMEYİNNNNNNNNNN :((

Comments are closed.