İsimsizler Kurmay Gerçekte Kimdir? Kimi Canlandırıyor?


Güncelleme: 16 Eylül 2017 : 20:34
0

Kanal D ekranlarında geçtiğimiz sezon izleyicisi ile buluşan isimsizler dizisi bu sezonda da oldukça iddialı başladı. Uğur Güneş (Fatih), Hande Soral (Handan), Kürşat Alnıaçık (Kudret), Bülent Alkış (Dayı), Çağkan Çulha (Murat), Musab Ekici ( Derman), Osman Wöber (Kurmay), Mert Öcal (Tufan), Berkan Şal (Hatem), Kayra Şenocak (Yadigar) gibi isimlerin yer aldığı dizide Kurmay karakterine can veren Osman Wöber de oldukça merak konusu oldu.

Kurmay aslında kimi canlandırıyor? Kurmayın asıl görevi ne? gerçekte Kurmay kim? gibi soruları akıllara getiren İsimsizler dizisinde Kurmay’ın dizideki görevi enerji baronlarının oluşturduğu terör ortamına karşı herkesin öldü bildiği isimsiz kahramanlarla birlikte vatan için savaşmaktır. 

Kurmay ve İsimsizler ekibi aslında dört bir tarafı düşmanlarca çevrili ülkemizde gizli düşmanlara karşı kurulmuş gizli bir teşkilatı canlandırıyor. Ancak gerçek hayatta ülkemizde böyle bir teşkilat varmıdır bunu bilmiyoruz. Sadece bu teşkilatın tamamen dizi için kurgulanmış bir teşkilattır.

Sizler bu kurgu ürünü İsimsizler teşkilatı ve Kurmay hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Kurmay ve İsimsizler teşkilatı günlük haytta kimi ve kimleri canlandırıyor? Siz de konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda paylaşınız.