İsimsizler Yeni Giren Oyuncunun Rolü Ne?


Güncelleme: 24 Ağustos 2017 : 12:11
0

İsimsizler yeni sezon fragmanındaki yeni oyuncu hangi rolde? Osman Wöber İsimsizler dizisinde hangi rolde oynayacak? İsimsizler dizi Osman Wöber’in rolü ne?

İlk sezonu ile dikkatleri üzerine çeken İsimsizler dizisi heyecan dolu ikinci sezonu ile çok yakında başlıyor. Tanıtım fragmanları yayınlanmaya başlayan diziye katılan Osman Wöber’in rolü de merak konusu oldu.

İsimsizler Handan Kimdir? İsimler Yeni Sezon Oyuncu Kadrosu? <<<tıklayınız

Fatih kaymakam ve arkadaşlarının büyük bir tuzağa düştüğü sezon finali sonrasında oyuncuların diziden ayrılıp ayrılmadığı merak konusu olmuştu. Diziyi severek izleyen birçok oyuncu eğer oyuncular olmazsa dizinin de bir tadı olmayacağını söylemişti.

Diziden bütün oyuncular ayrılmamış olsa da yeni sezonda bazı oyuncuların dizide olmadığını göreceğiz. Oyuncuların eksiğini belli etmemek için İsimsizler dizisi yeni sezonda birçok isimle anlaşma imzaladı.

İsimsizler dizisine yeni giren oyuncu Osman Wöber‘in rolü de merak konusu oldu. Fragmanda Fatih kaymakam ayıldığında yanında görülen Osman Wöber, dizide büyük ihtimalle kötü bir rolde olacak.

İsimsizler (2017-2018) 2. Sezon Nerede Çekilecek? Dizi Seti Nerede Kurulacak <<<tıklayınız

Osman Wöber, Fatih kaymakam yaralandığında onu kendi evlerine taşıyan terör örgütü üyelerinin başında olan kişiyi canlandırabilir. Daha önce Kurtlar Vadisi dizisinde rol alan oyuncu, bu dizide de usta oyunculuk performansını sergilese de pek sevilmeyen bir karakter olabilir.

İsimsizler 2017-2018 Sezonu 2. Sezon Yeni Gelen Oyuncu Kadrosu <<<tıklayınız

Geçtiğimiz sezonda hem iyi hem de kötü karakterleri diziye veda edince İsimsizler dizisi yeni oyuncuları kadrosuna eklemek zorunda kaldı.

Siz İsimsizler dizisinin yeni oyuncularını beğendiniz mi? Sizce dizinin yeni kadrosu nasıl? Görüş ve önerilerinizi bekliyoruz.

Mert Öcal İsimsizler Dizisine Dahil Oldu! İsimsizler Dizisi Mert Öcal Kimdir? <<<tıklayınız