İstanbullu Gelin Bade Diziden Neden Ayrıldı? Hira Koyuncuoğlu’nun Yeni Dizisi


Güncelleme: 27 Nisan 2018 : 18:11
0

İstanbullu Gelin dizisinde bu akşam Murat ve Bade’nin konaktan ve Bursa’dan ayrılma kararı eve bomba gibi düşer. Dizinin önemli karakterine hayat veren Bade diziden neden ayrıldı? Hira Koyuncuoğlu’nun yeni dizisi ne? Hangi kanalda?

Dizinin son bölümlerinde evin hizmetçisi Bade ve Murat herkesten gizli evlenmişti. Herkesin tepkisini alan bu evlilik sonrasında ikisinin de hayatı önemli sorumluluklar almaya mecbur kalır. Diziden Yurt Dışına gitme kararı alarak ayrılan Murat ve Bade herkesi çok üzer. Senaryo gereği yurt dışına taşınma kararı alan Murat, Bade’yi de alarak konaktan ayrılır.

Sevilen iki oyuncunun diziden ayrılması izleyenleri hayal kırıklığına uğrattı. Ve İstanbullu Gelin Bade dizinden neden ayrıldı? Hira Koyuncuoğlu’nun yeni dizi projesi ne soruları her tarafından araştırıldı. Hira Koyuncuoğlu kişisel bir sebepten ötürü diziden ayrılmadı. Dizideki partneri Berkay Hardal’ın diziden ayrılma kararı onu da etkiledi. Çünkü çift gerçek hayatta evlilik yolunda giden ciddi birliktelik yaşıyor. Berkay Hardal İstanbullu Gelin dizisinde silik bir karaktere hayat vermekten rahatsızlık duydu ve diziden ayrılma kararı aldı. Ayrıca bu dizide yıldızı parlayan genç oyuncu yapımcılardan başrol teklifleri almaya başladı.

Berkay Hardal Meleklerin Aşkı dizisinde başrol oynamak üzere İstanbullu Gelin dizisinden ayrıldı. Berkay Hardal ile birlikte Hira Koyuncuoğlu da diziden ayrılmak zorunda kaldı. Gerçek hayatta sevgili olan çift dizinin yeni bölümünde birlikte diziden ayrılacak.

Hira Koyuncuoğlu’nun yeni dizisi ne? Yeni projesi ne? soruları sevenleri tarafından araştırıldı. Hira Koyuncuoğlu’nun yeni dizi projesi henüz açıklanmadı fakat teklifleri değerlendirdiği ve kısa süre içinde tekrar izleyiciyle buluşacağı biliniyor.

Hira Koyuncuoğlu’nun yeni projesinde kiminle partner olmasını istersiniz? Yorumlarınızı bekliyoruz.