İstanbullu Gelin Bade Kimdir? Sevgilisi, Kariyeri, Oynadığı Diziler


Güncelleme: 2 Mart 2018 : 21:31
0

İstanbullu Gelin dizisi Star Tv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden birisi.  Dizide geçen karakterler bakımından da en çok merak edilen yapımlardan. Özellikle dizide Bade karakteri hem oyunculuğu hem de fiziği ile dikkatlerden kaçmıyor. İstanbullu Gelin Bade Kimdir?  sorusunun cevabını sizler için araştırdık. Bade kim, sevgilisi, gerçek adı, oynadığı dizileri hayatı ve dahası.

Dizide Bade karakterini canlandıran oyuncu Hira Koyuncuoğlu’dur. Hira 1995 yılında Yalova’da dünyaya gelmiştir. Kadir Has Üniversitesinden mezun olduktan sonra 2012 yılında Adını Feriha Koydum Emir’in Yolu dizisinde ilk kariyerinin adımını atımıştır. Daha sonra O hayat Benin isimli projede yer almıştır. 168 cm boyunda ve 50 kg ağırlığında olan Hira şuan anda İstanbullu Gelin isimli dizide Bade karakterini canlandırmaktadır.

İstanbullu Gelin Bade Kimdir?

Kahverengi gözleri olan Hira, Oğlak burcundadır. Tam doğum tarihi 7 Ocak 1995’tir. Hira, İstanbullu Gelin dizisinde Murat karakterini canlandıran oyuncu arkadaşı Berkay Hardal ile aşk yaşamaktadır. 1 yıldır aşkları devam eden ikili için Hira, “Bizimkisi ilk görüşte aşktı. Berkay ile çok mutluyum, ailem gibi oldu” demiştir.

İstanbullu Gelin Bade’nin(Hira Koyuncuoğlu) Resimleri