İstanbullu Gelin Murat Diziden Neden Ayrılıyor? Berkay Hardal Hangi Dizide Oynayacak?


Güncelleme: 27 Nisan 2018 : 16:43
0

İstanbullu Gelin dizisinde Boran ailesinin en küçük üyesi olan Murat karakterine hayat veren Berkay Hardal’ın diziden ayrılacağı yönünde çıkan haberler izleyenleri meraklandırdı. İstanbullu Gelin Murat diziden neden ayrılıyor? Hangi dizide oynayacak? Yeni Partneri kim olacak soruları şimdiden sorgulanmaya başladı.

Dizinin başladığı günden itibaren rol alan genç oyuncu gösterdiği performansla adından söz ettirmeyi başarmıştı. Genç ve yetenekli oyuncu İstanbullu Gelin dizisinde Murat karakteriyle kendini izleyenlere tanıttı ve sevdirdi. Sadece izleyici değil yapımcılar da kısa son zamanlarda oyuncunun peşine düştü. Özellikle dizideki partneri Hira Koyuncuoğlu ile yakaladıkları uyum ikilinin fan kitlesini artırdı.

Şimdi son çıkan haberler İstanbullu Gelin Murat karakterinin diziye veda edeceği yönünde. Genç oyuncunun İstanbullu Gelin dizisinden neden ayrılacağı herkes tarafından merak ediliyor ve sorgulanıyor. Berkay Hardal’a son zamanlarda yeni dizi projelerinden teklifler geldiğini belirtmiştik. Berkay Hardal kendisine gelen teklifler içinden kendisine en uygun olanı seçti ve şimdiki projesine veda etme kararı aldı.

İstanbullu Gelin dizisiyle ünlenen ve Murat karakteriyle hafızalara kazınan Burak Hardal hangi dizide oynayacak? Süreç Film’in yaz sezonu için hazırladığı yeni dizi projesinde başrol oynamak üzere İstanbullu Gelin dizisiyle yollarını ayırma kararı aldı. İstanbullu Gelin Murat diziden neden ayrıldı sorusunun diğer bir nedeni ise, Burak Hardal sahnelerinin oldukça az olması. Bade ve Murat sahnelerinin azlığı, senaristlerin çala kalem yazdığı bir kaç sahne için sette saatlerce bekleyen Berkay Hardal bu nedenle diziden erken ayılma kararı aldı.

Diğer bir soru ise Berkay Hardal hangi dizide oynayacak, partneri kim olacak? Berkay Hardal Meleklerin Aşkı isimli yeni dizi projesinde başrol oynayacak.  

Berkay Hardal’a yeni projesinde başarılar dileriz. Kendisini uzun süre İstanbullu Gelin Murat karakteriyle hatırlamaya devam edeceğiz.

Sizler İstanbullu Gelin’in Murat’ı Berkay Hardal’ı nasıl bir rolde görmek istersiniz? Burak Hardal’ın yeni projesinde partneri kim olmalı? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.