İstanbullu Gelin Ne Zaman Sezon Finali Yapacak Belli Oldu


Güncelleme: 16 Haziran 2017 : 01:32
79

İstanbullu Gelin Ne Zaman Sezon Finali Yapacak Belli Oldu

Star tv ekranlarının yeni favori dizisi İstanbullu gelin ilk bölümlerinde yaşanan hayal kırıklığını telafi etti. Dizinin izleneme oranları ikinci haftadan sonra ciddi bir artış gösterdi. Dizideki inişli çıkışlı sahneler olsun diziye yeni dahil olan oyuncular olsun dizinin gücüne güç kattı. Özcan Deniz ve Aslı Enver’in başrollerini paylaştığı dizi de başrollerin uyumu eleştiri almıştı özellikle yaş farkından dolayı çiftin uyumsuz göründüğü ile ilgili olumsuz yorumlar almıştı dizi.

Tüm bunlara rağmen dizi bir anda parladı Özcan Deniz’in rol aldığı her dizi gibi bir anda dikkatlerin odağı olmayı başardı. Haziran ayının ortasında yani 16 Haziran’da sezon finali yaparak tatile girecek olan dizi Eylül ayının ikinci haftası tekrar ekranlarda ki yerini almaya hazırlanıyor. Yeni sezon da yine güçlü oyuncuları kadrosuna dahil ederek bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanan İstanbullu Gelin’in final tarihinde herhangi bir değişiklik olduğunda sayfamızdan sizlere duyuracağız.

Süreyya ve Faruk’un aşklarına sahip çıkmak için aileleri verdikleri mücadeleyi bu mücadelede birbirlerine daha sıkı nasıl bağlandıklarını her hafta olan olayları büyük merakla takip etmeye devm ediyoruz. Yeni sezonda da dizinin başarısının yüksek olacağını düşünüyoruz. Sizin İstanbullu Gelin Dizisi ile ilgili görüş ve düşünceleriniz neler Yorum kısmında bizlerle paylaşır mısınız.

79 YORUMLAR

  1. Ozcan Deniz inanılmaz bir oyuncu. İddia ediyorum, eğer Amerikalı bir aktör olsaydı, dünya çapında olurdu.Bu nasıl bir yetenek? Bir bakışı, bir tebessümu, ufacık bir mimik o kadar yerinde,o kadar anlamlı mı olur ? Helal olsun ÖZCAN DENİZ sana !!!!!

  2. Istanbullu gelin is a really good dizi, i dont want the final to take place. Alot of people from wngland are watching and hoping you wont end this film.

    Harika bir dizi.ingilterreden izliyoruz insallah bu dizi son vermesin!

  3. En çok merakla beklediğim dizi.aslı Enver karakter olarak diziye çokkk yakışıyor. Fiziksel olarak değil hataya bakış olarak evlilikler yapılması gerekiyor.ve yakışıyorlar bence kesinlikle final yapmasınlar..

  4. İstanbullu gelin Türk aile geleneklerine uyumlu gidiyor gibi inşallah bozulmaz su anda beğenerek izliyoruz
    Sakin gayri meşru evlilikleri ve doğan çocukları

    konu etmeyin

  5. Çok güzel bir dizi seçkin dizlerden biri star tv bu sezon güzel dizilere ev sahipliği yaptı istanbullu gelin konusu ve yaşanmış bir hikayeden kaleme alınması ile de daha etkileyici sezon finali yapması üzdü bizi eylül ayını iple çekicez ?

  6. Harika bir dizi oyuncu kadrosu da öyle final olmaması beni çok sevindirdi heycanla yeni bölümlerini bekliyorum

Comments are closed.