İstanbullu Gelin Siren Kimdir? Gerçek Adı?


Güncelleme: 31 Ocak 2018 : 23:35
1

Star Tv’nin en beğenilen dizilerinden İstanbullu Gelin yüksek reyting oranı ile birçok kesim tarafından ilgi ile takip ediliyor. Yeni dizilerin ekranlara merhaba dediği şu günlerde İstanbullu Gelin ise yeni karakterler gücünü artırmaya devam ediyor. Dizinin bu haftaki bölümünde diziye dahil olan Siren karakteri güzelliği ile hemen dikkat çekmeyi başardı. İstanbullu Gelin Siren Kimdir? Gerçek Adı?

[mavitext]İSTANBULLU GELİN TÜM HABERLERİ için tıklayınız[/mavitext]

İstanbullu Gelin dizisinde Garip karakterinin eşi olarak diziye dahil olan Siren karakteri zeki ve alımlı bir kadın izlenimi vermektedir. Ancak gelen kulis bilgilerine göre Siren karakteri konuk oyuncu olarak diziye dahil olmuştur. Güzelliği ile her daim gündemde olan Defne Samyeli’nin canlandıracağı Siren karakteri dizide kısa süreli kalacaktır. Peki Defne Samyeli kimdir? Hayatı ve kariyeri sizler için sitemizde.

Defne Samyeli 17 mart 1972 İstanbul doğumludur. Asıl kariyeri sunucu, köşe yazarı, program sunucusu olarak başlamıştır. Daha sonra şarkıcı ve oyuncu olarak kariyerine devam etmektedir. Defne Samyeli 19 yaşında katıldığı güzellik yarışmasında üçüncü olmuş ve kariyer basamağında ilk adımı atmıştır. Daha sonra haberciliğe başlamış ve Kanal D ekranlarında ana ahaber bültenini sunmaya başlamıştır. Boğaziçi mezunu olan Defne Samyeli, Milliyet gazetesi, show tv, güneş gazetesi gibi kurumlarda köşe yazarlığı ve sunuculuk yapmıştır. 2010’da “Defne Her şey Bambaşka” isimli bir program sunmuştur.

Televizyon ekranlarındaki macerasından sonra farklı platformlarda kariyerine devam eden Defne Samyeli, 1994  yılında Tek Başına isimli bir albümde yapmıştır. Defne’nin çalıştığı  gazeteler şunlardır; Milliyet, Güneş, Milliyet’tir. Tv kanalları; Star tv, Teleon, Show Tv, Kanal D, Show Tv, Atv ve a Haber’dir. Oynadığı reklamlar; Olay Yüz Kremleri, Diziler; Babam Sınıfta Kaldı, Kurtlar Vadisi Pusu, Albümler; Tek Başına, Son Arzum’dur.

İstanbullu Gelin Defne Samyeli(Siren) Videosu

https://www.youtube.com/watch?v=tD_cr1ubyaE

Comments are closed.