İstanbullu Gelin’de Süreyya Esma Hatun’u Nasıl Öldürdü? Yorum Sayfası


Güncelleme: 2 Eylül 2018 : 08:24
0

Geçtiğimiz sezonun sevilen dizisi İstanbullu Gelin yeni sezona yeni oyuncular ve yeni hikayelerle hazırlanıyor. Dizinin yeni sezon tanıtım fragmanı yayınlandı ve oldukça merak uyandırdı. Süreyya ve Faruk’un kızları Yaz’ın anlatımı ile ekranlara gelecek olan yeni sezonda ilginç detaylar var.

Yaz karakteri bildiğiniz gibi Faruk ve Süreyya’nın kızları. 3. sezonda da devam edecek dizin kadrosuna yeni isimleri de dahil etti. İstanbullu Gelin 3. sezon yeni gelen oyuncuları [kirmizitext]buradan[/kirmizitext] takip edebilirsiniz. Dizi yeni oyuncuları kadrosuna dahil ettiği gibi yeni senaryo ve hikayelerle de evlerimize konuk olacak. ÖZellikle yeni tanıtım fragmanında bazı ip uçları verildi.

Belki de en önemli ayrıntı, Süreyya’nın kayınvalidesi Esma’yı öldürmesi. Bu olay nasıl gerçekleşti? Kazara mı yoksa gerçekten mi öldürdü? Zehirledi mi yoksa direk kanlı bir şekilde mi öldürdü? Yoksa Süreyya’nın neden olduğu üzücü bir olay sonrası kalp krizi mi geçirdi? Tüm bu bilgiler şuan için büyük bir sır olsa da dizinin hayranları bazı tahminlerde bulunabilir.

[kirmizitext]İstanbullu Gelin Güneş Kimdir? Nihal Yalçın Yeni Sezonda Ekibe Katıldı! <<<tıklayınız[/kirmizitext]

Diziyi yakından takip eden siz değerli takipçilerimiz sizce Süreyya, Esma Hatun’u nasıl öldürdü? Tahminlerinizi alalım. Şunu da belirtmekte yarar var, şuan bu senaryo yazılmamış olabilir. Sadece ana şablon bellidir ve hikaye kısmı daha sonra, ilerleyen bölümlerde şekillenecektir. Dizinin senaryosuna etki edebilecek bir yorum yapabilirsiniz. Evet, tahminleri alalım… Esma nasıl öldü?

Babaannemi kendi elleri ile öldüren Süreyya’dan: Yeni Sezon Tanıtım Fragmanı