Jet Sosyete Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede


Güncelleme: 1 Aralık 2017 : 16:32
1

Gülse Birse’nin imzasını taşıyan Jet Sosyete dizisi nerede çekiliyor? Dizinin seti nerede? Birbirinden ünlü isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin nerede çekildiği izleyenler tarafından merak edildi. İşte Jet Sosyete nerede çekiliyor, dizinin seti nerede sorularının yanıtı…

Jet Sosyete Dizisi Oyuncu Kadrosu Konusu

Komedinin usta ismi Gülse Birse’nin senaryosunu kaleme aldığı  Cengiz Bozkurt, Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Sarp Apak, Ecem Uzun ve Bartu Küçükçağlayan’ın rol alacağı dizi 2018 yılının ilk aylarında ekrana gelecek. Daha önce Avrupa Yakası ve Yalan Dünya dizilerini ekrana getiren Gülse Birse yine çok iddialı.

Yapımcılığını BKM Filmin üstlendiği Jet Sosyete adından da anlaşıldığı gibi zenginlerin gösterişli ve lüks hayatlarını komik taraflarıyla ekrana getirecek. Gülse Birse dizinin hem senaryosunu üstlenecek hemde rol alacak. Jet Sosyete diğer dizilerin aksine 60 dakika yayınlanacak.

Jet Sosyete dizisinin çekimleri İstanbul’da gerçekleşecek. İstanbul’un Avrupa yakasında kurulan sette çekimler devam edecek. Diziyle ilgili tüm detayları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Sizlerde dizinin tam adresi hakkında düşüncelerinizi ve bilgilerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

 

1 YORUM

Comments are closed.