Jet Sosyete Deniz Cengiz Kim? Tüm Bigiler


Güncelleme: 8 Şubat 2018 : 16:40
1

Ekranlara yeni bir soluk getirmeye hazırlanan Jet Sosyete dizisi yayın hayatına başlamak için gün sayıyor. Tanıtım fragmanı bile milyonlar tarafından izlenen dizide her bir karakter çok ayrı önem taşıyor. Eğlenceli senaryosu ve renkli oyuncu kadrosuyla ses getiren dizide Deniz Cengiz kimdir? Jet Sosyete Deniz Cengiz kim? Jet Sosyete İlayda kim İşte detaylar…


Jet Sosyete Dizisi Oyuncu Kadrosu Konusu


Jet Sosyete İlayda kim sorusuna gelmeden önce diziyle ilgili kısa bir bilgi verelim. Senarist, oyuncu ve sunucu olan Gülse Birsel 3 yılın ardından yeni dizi projesiyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Cengiz Bozkurt, Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Sarp Apak, Ecem Uzun ve Bartu Küçükçağlayan gibi komedinin sevilen isimlerinin yer aldığı dizi çok yakında ekran macerasına başlıyor. Dizi, orta halli bir ailenin jet hızıyla sosyeteye girişini eğlenceli taraflarıyla ele alıyor.

Jet Sosyete Deniz Cengiz kim sorusuna gelmeden önce dizi hakkında genel bir bilgi verelim. Gülse Birsel’in kaleminden çıkan  dizinin yönetmen koltuğunda Hakan Algül yer alırken Yapımcılığını BKM Film üstleniyor. Gülse Birsel son günlerde Beyaz Perde’de Aile Arası dizisiyle boy gösterirken aynı zamanda yeni dizisi içinde çalışmalarını sürdürüyor. Avrupa Yakası gibi yayınlandığı döneme damga vuran bir projenin ardından Yalan Dünya dizisini izleyiciyle buluşturan Gülse Birsel, 3 yıllık bir aranın ardında tekrar kamera karşısına geçiyor. Jet Sosyete İlayda kim?

Jet Sosyete Deniz Cengiz Kim? Dizideki Rolü (Jet Sosyete İlayda Kim)

Jet Sosyete Deniz Cengiz bir sosyal medya fenomenidir. Bunun yanında ünlü liste sitesi ListeList’in yazarlarındandır. Youtuber ve İnstagrammer olan Deniz Cengiz Deliha 2 dizisinde de rol almıştır. Kendisine Jet Sosyete İlayda karakteriyle başarılar dileriz.

Deniz Cengiz Youtube kanalı : www.youtube.com/denizcengiztv

Deniz Cengiz İnstagram adresi: @denizcengiz

Jet Sosyete Deniz Cengiz hakkında ne düşünüyorsunuz? Dizideki performansını nasıl buldunuz? Deniz Cengiz videolarını izliyor musunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz…

Comments are closed.