Jet Sosyete Pelin Kimdir? Oynadığı Dizileri


Güncelleme: 25 Ocak 2018 : 23:23
1

Ünlü oyuncu, senarist ve yazar Gülse Birsel’den izleyenleri ekrana kilitleyecek bir komedi dizisi geliyor. Komedi denince akla gelen ilk isimlerden oluşan kadroda Pelin karakteri kim? Jet Sosyete Pelin kim? Avrupa Yakası ve Yalan Dünya gibi döneme damga vuran komedi dizilerinde imzası bulunan Gülse Birsel’in yeni dizisi heyecanla bekleniyor. Tanıtım fragmanı yayınlanan Jet Sosyete Pelin kim?


Jet Sosyete Dizisi Oyuncu Kadrosu Konusu


Kanalı ve yayın tarihi açıklanan dizi izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. BKM Film’in yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Hakan Akgül’ün yer aldığı ve senaryosunu Gülse Birel’in kaleme aldığı Jet Sosyete oyuncu kadrosuyla göz dolduruyor.

Derya Karadaş, Çağlar Çorumlu, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Ayşenil Şamlıoğlu, Bartu Küçükçağlayan,  Aslı Bekiroğlu, Hasibe Eren, Enis Arıkan,  Tuğba Çom, Deniz Cengiz, Emre Taştekin, Şahin Irmak,ve Ecem Uzun gibi her biri kendi başına dev kadro isimler yer alıyor.

Jet Sosyete Pelin kim sorusuna gelmeden önce dizinin genel konusu hakkında bilgi verelim. Dizide orta halli bir ailenin babası olan Yaşar Usta’nın aldığı terfi sonucunda jet hızıyla sosyeteye giren bir ailenin hikayesi konu alınıyor. Jet Sosyete dizisinde Pelin karakterine hayat veren Hasibe Eren, Gülse Birsel’in bütün dizi projelerinde yer alan önemli oyuncular arasında. Kendisine yeni dizisinde başarılar diliyoruz.

Jet Sosyete Pelin Kim? Hasibe Eren

Jet Sosyete Pelin karakterine hayat veren Hasibe Eren 1975 Almanya doğumludur. Fakat aslen Kahramanmaraşlı’dır. İstanbul Üniversitesi Piyasa Araştırmaları ve Reklamcılık ve İstanbul Üniversitesi Edebiyat fakültesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji bölümünde eğitim almıştır. Bununla da kalmayıp Bahçeşehir Üniversitesi İleri Oyunculuk bölümünde yüksek lisans yapmıştır. Bir döneme damga vuran Sıdıka dizisiyle hafızalara kazınmıştır. Anlat İstanbul, Usta, Adab-ı Muaşeret, Kıskanma, Kara Bela, Yaktın Beni filmlerinin yanı sıra, Avrupa Yakası Türk Malı ve Yalan Dünya dizilerinde rol almıştır.

Comments are closed.