Jülide Ateş Show Tv’de Neden Yok? Yeni Projesi Ne Hangi Kanala Geçecek


Güncelleme: 9 Ocak 2018 : 03:12
0

2015 yılının Haziran ayından itibaren Show Ana Haber Bültenini başarıyla sunan Jülide Ateş son dakika kararıyla görevden ayrıldığını açıkladı. Hem izleyenlerde hemde kanal yönetiminde şok etkisi yaratan haber gündeme bomba gibi düştü. Jülide Ateş’in kanalla yollarını ayırma kararı alması hiç kuşkusuz gündemi uzun süre meşgul edecek. Deneyimlerini ve başarısını ödüllerle taçlandıran Jülide Ateş, Show Tv’de neden yok, yeni projesi ne, hangi kanala geçecek tüm bu soruların yanıtını araştırdık ve haberimizde yer verdik.


Jülide Ateş Show Tv den Neden Ayrıldı? Geri Dönecek mi? Şok Eden Gercekler


2 yıla aşkın süredir Show Tv’de başarıyla yürüttüğü görevini sürpriz bir kararla bıraktığını açıklayan Jülide Ateş neden böyle bir karar aldı? Jülide Ateş ayrılık kararını sosyal medya hesabından tüm içtenliği ve açık yürekliliğiyle açıkladı. Mesleğinde tam bir duayen olan ekranların en çok izlenen haber bültenlerinden birinde sunuculuk yapan Jülide Ateş’in beklenmeyen kararı sosyal medya hesabından sevenleri tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

Yaptığı açıklamada, 27 yıllık meslek hayatında biriktirdiği tecrübeler anılar ve değerleri başka bir projede ortaya koymak üzere yola çıkıyorum diyen Jülide Ateş’in yeni bir programla izleyici karşısına çıkacağı anlaşılıyor. Rutin hayattan yorulduğunu zamanın esiri değil efendisi olmak istediğini belirten başarılı sunucu farklı zaman aralıklarıyla  yayınlanan bir program mı sunacak? Jülide Ateş haber bülteni yada benzeri bir programla artık izleyici karşısına çıkmayacak.Peki Jülide Ateş nasıl bir programla hangi kanalda tekrar izleyiciyle buluşacak?

Yıllar önce merhum Mehmet Ali Birand’ın yaptığı gibi siyasi, diplomasi ve tarihi konularda bir belgesel hazırlayıp aynı zamanda sunuculuğunu üstlenebilir. Yahut önemli ilim adamlarını, bürokratları yada siyasileri konuk edeceği ve halktan gelen soruların cevaplarını bulacağı bilgilendirici bir program hazırlayabilir.

Show Ana Haber Bülteni Sunucusu Jülide Ateş kimdir? Kariyeri ve Eğitimi

Başarılı sunucu Jülide Ateş, subay bir baba ile ev hanımı bir annenin kızları olarak 19 Elazığ’da dünyaya geldi. Çocukluk ve gençlik yılları İzmir’de geçen Jülide Ateş Boğaziçi Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği bölümünden mezun olmuştur. Düzgün fiziğini küçük yaştan itibaren yapmaya devam ettiği spora borçlu olan sunucu profesyonel olarak basketbol ve yelken sporlarıyla ilgilenmektedir. 1990 yılında Türkiye güzeli, akabinde Miss Universe ve Miss World yarışmasında dokuzuncu olmuştur.

Özel Hayatı: Sabah Gazetesi Dış Haberler Sevisinde Çalışan Gazeteci Emre İskeçeli ile 2011 yılında hayatını birleştirmiştir ve bir tane de çocukları vardır.

Kariyeri: İlk ekran sunuculuk deneyimine 1992 yılında Star haberi sunarak başladı. 1994 senesinde Reha Muhtar ve Çölaşan’ın ekibinde görev aldı. 1995 yılına geldiğimizde çok kısa bir süre Kanal D haberi yalnız sunmuştur.  Akabinde TGRT, Kanal 1, TRT2, CNN Türk, Star TV, NTV, Habertürk, ve son olarak Show TV’de görev yapmıştır.

Jülide Ateş’in Show Tv ile yollarını ayırması sizce doğru bir karar mı? Jülide Ateş’in yerine kimin gelmesini istersiniz? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.