Justin Bieber Nişanlandığı Manken Hailey Baldwin Kim Yaşı Kaç?


Güncelleme: 9 Temmuz 2018 : 10:48
0

Justin Bieber ABD’li manken güzeller güzeli Hailey Baldwin ile nişanlanmış olması, arama motorlarında Justin Bieber nişanlisi kim? Justin Bieber in nişanlısı Hailey Baldwin kaç yaşında nasıl evlilik teklifi aldı gibi soruların araştırılmasına vesile oldu.

Bugün ABD medyasında, TMZ sitesinde yayınlanan bir habere göre ABD’nin ünlü pop Yıldızı Justin Bieber Bahamalar’da bir tatil köyünde sevgilisi Baldwin’e evlenme teklif etti. Daha önce sevgilisi olan fakat bazı anlaşmazlıklardan dolayı ayrılığa kadar gitmiş olan ilişkilerini yeniden gözden geçirip kısa bir süre önce yeniden birlikte olmaya başlamışlardı.

Şimdi ise Kanadalı pop Yıldızı Justin Bieber daha önce sevgilisi olan Baldwin’e evlenme teklifinde bulunmadan önce bulunduğu restaurantın çalışanlarından telefonlarını kaldırmaları istemiş kimsenin durumu paylaşmasını istememiştir. Hemen akabinde kendisi Instagram’da bu mutlu anı paylaşmayı ihmal etmedi. Paylaştığı fotoğraflara yorum ve beğeni oldukça fazlaydı. Bunlardan en önemlileri ise Justin Bieber in babasi Jeremy’in attığı yorum oldu.

Justin Bieber in babasının Instagram hesabında yaptığı yorum ise şu şekilde; ‘gelecek bölüm için heyecanlıyım’. Oğlunun mutluluğunu bu şekilde paylaşan baba bir an önce bu işi evlilikle taçlandıracaği zamanı bekliyor.

Peki Justin Bieber’in nişanlandığı manken kim kaç yaşında diye merak edenler için haberimizi derledik. Şu aralar kendinden büyük birisiyle birlikte olmak moda olsa da Justin Bieber kendisinden 3 yaş küçük ünlü model Hailey Baldwin ile evlilik yoluna bir adım daha yaklaşmış oldu.

Sabah saatlerinde sosyal sosyal medya hesaplarına Justin Bieber in bavullu fotoğrafları yansımıştı. Oldukça gündem olan bavulların sahibi ise nişanlısı Hailey Baldwin olmasi artık bir ev arkadaşının bulunmasının mutluluğunu yüzüne yansıtmıştı. Dileriz mutlulukları daim olur.

https://www.youtube.com/watch?v=wY3YTPuwzy0