Kadın Dizisi Terzi Enver Kimdir? Oynadığı Diğer Diziler Neler?


Güncelleme: 1 Mayıs 2018 : 23:22
0

Kadın dizisi muhteşem konusu ve duygu yüklü kurgusuyla Fox tv ekranlarında devam ediyor. Dizide çok ilginç karakterler olduğu kesin. Ancak öyle bir karakter var ki tabiri caizse rolünün hakkını veriyor. Enver karakterinden bahsediyorum. Terzi Enver…

Terzi Enver kimdir sorusunun cevabı aslında kolay olduğu kadarda zor. Enver, sıcak kanlı, sevecen, dürüst, adil, saygılı bir kişidir. Yüreğinde kötülüğe dair hiç bir şey yoktur. Etrafındaki insanlar tarafından oldukça sevilir ve sayılır. Onun için canını verecek olan insanlar vardır etrafında.

Enver üvey kızı Bahar’ı öz kızı gibi sevmiş ve onun çocuklarını da öz torunu olarak görmüştür. Bahar’ı, çocuklarını kendi hayatının merkezine almıştır. Enver konuşması, ilgi ve alakalı duruşuyla izleyenleri de hem güldürüyor hem de duygulandırıyor.

Enver karakterini canlandıran oyuncumuz Şerif Erol’dur. 1963 Karşıyaka doğumlu olan Şerif Erol, tiyatrocu, senarist ve seslendirici olarak kariyerine devam etmektedir.  Önce Fizik bölümünü kazanan Şerif Erol daha sonra bu bölümde okuyamayacağını anlamış ve ekonomi bölümüne geçmiştir. Burada okurken Boğaziçi Üniversitesi bünyesinde tiyatro gruplarında rol almıştır.

Tiyatroya olan ilgisi onu bu alanda kendisini geliştirmeye itmiştir. 2008 yılında Nişantaşı Tiyatrosunda başrol oynamıştır. Oynadığı diğer oyunlar; Yine Ne Oldu, Oidipus Sürgünde, Karanlık Korkusu, 10 Adımda Unutmak, Babamın Cesetleri, Her Yıl Kuşlar Gelir Gelir, Soğuyunca Acımaya Başlar, Vanya, Sonya, Maşa ve Spike, Martı gibi oyunlarda rol almıştır.

[kirmizitext]Kadın Dizisi Bahar’ın Yeni Kardeşi Kim? Kim Canlandıracak? için tıklayınız[/kirmizitext]

İlk dizi macerasını Hırsız Polis(2005) daha sonra Bıçak Sırtı(2007) ve Koyu Kırmızı(2012) dizilerinin senaryolarını yazarak yaşamıştır. İlk dizide oynaması ise 2014 yılında Şeref Meselesi ile olmuştur. Daha sonra Kalbim Ege’de, 2016 yılında Hangimiz sevmedik gibi dizlerde oynamıştır.