Kadın Dizisinin Çekildiği Sokak Nerede?


Güncelleme: 24 Nisan 2018 : 22:45
0

Kadın dizisi salı akşamlarının soluksuz izlenen önemli yapımlarından biri olmayı başardı. Diziyle ilgili tüm detaylar izleyenler tarafından merak ediliyor, araştırılıyor. Özellikle son zamanlarda dizinin çekildiği sokak seyircinin dikkatini çekiyor. Kadın dizisinin çekildiği sokak nerede? Kadın dizisinin çekildiği sokağın ismi adresi ne? Soruları sıklıkla geliyor. İşte detaylar…

Dizide Bahar ve çocuklarının kaldığı mahalle İstanbul Beyoğlu’nda. Kadın dizisinin çekildiği sokağın tam adresini veriyoruz; Cevza Sokak, Şehit Muhtar Mahallesi İstanbul Beyoğlu. Dizi setini ziyaret etmek isteyenler her gün aynı sokakta set kuruluyor. Ve oyuncular fotoğraf çekinmek isteyen ziyaretçileri kesinlikle kırmıyor.

Kadın dizisi her yönüyle dikkat çeken sevilen ve izlenen bir dizi. Dizinin nerede çekildiği dizi setinin nerede kurulduğu hatta Kadın dizisinin çekildiği sokak nerede sorusu herkes tarafından merak edildi. Kuytu, ara ve bakımsız bir mahallede yer alan, Bahar ve çocuklarının kaldığı ev neresi sorusu sıklıkla gelmeye devam ediyor. Dizinin büyük bir kısmı bu sokakta geçiyor. Arif, Ceyda ve Yeliz  gibi dizide olayların etrafında geçtiği bütün isimler bu sokakta yaşıyor.

İstanbul Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi Cevza sokak Kadın dizisinin çekildiği sokağın tam adresi. Arif’in işlettiği Kıraathanede aynı sokakta. Gerçek ismi Dostlar Kıraathanesi. Bahar maddi durumu iyi olmadığı için kiraların diğer semtlere göre daha düşük olduğu bir semt seçiyor kendine. Semtte herk kesimden insan var. Kadın dizisinin çekildiği sokağın resimlerini sizlerle paylaşıyoruz.