Kalbimin Sultanı 1 Ağustos Çarşamba Neden Yok? Ne Zaman Yayınlanacak?


Güncelleme: 1 Ağustos 2018 : 14:02
3

Star TV’nin yeni sezon dizileri arasında olan kalbimin sultanı reyting yarışında geride kaldığı için final yapmaya karar verdi. Eda teksöz Aslı Kahraman’ın yönetmen koltuğunda oturduğu kalbimin sultanı dizisi 6 Ağustos Pazartesi ekranlara veda ediyor. Kalbimin Sultani dizisi Çarşamba Akşamları ekranlarda  yerini alırken son yapılan değişiklikle final gününü değiştirdi. Yani çarşamba akşamı kalbimin sultanı dizisi olmayacak.

Yönetmenliğini Kemal Çakıroğlu’nun yaptığı tarihi ve romantik komedi tarzındaki kalbimin sultanı dizisi 8 bölümlük senaryosuyla iki aydır yaz sezonunda izleyici karşısına çıktı.

uzun süredir yayına çıkması beklenen kalbimin sultanı türk-rus ortak yapımı bir diziydi. 13 Haziran’da ilk bölümü ile görücüye çıkan kalbimin sultanı Osmanlı döneminde geçen gerçek gerçek hayatla pek de ilgisi olmayan masalsı bir diziydi. Zaten ekranlara geldiği gün bile talihsizlikle karşı karşıya kaldı. ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Sen anlat Karadeniz’in sezon finali ile aynı akşam izleyiciyle buluşması dizinin izlenmemesi ne sebep oldu.

Bu Büyük Risk ile karşı karşıya kalan kalbimin sultanı dizisi doğal olarak beklediği ilgiyi göremedi. Dizi Total grubunda 1. 72 reytingle 30, AB’de 1.83 reytingle 16 ve ABC 1’de 1.67 reytingli 19 oldu.

Özlem İnci Hekimoğlunun Nil Güleç Ünsal ile birlikte Kaleme aldığı kalbimin sultanı dizisinin kadrosunda Ali Ersan Duru Alexandra Nikiforova, Emel Çölgeçen Tansel Öngel Beste Kökdemir Ötüken hürmüzlü Tuncer Salman gibi başarılı oyuncular yer aldı. Oyuncular kalbimin sultanı dizisinin final yapmasının ardından yeni yeni projeleri yelken açtı. Oyunculara şimdiden başarılar diliyoruz.

Kalbimin sultanı dizisinin final kararı hakkında Siz ne düşünüyorsunuz? Farklı bir çözüm üretmeli yoksa dizinin bitmesinin doğru olduğunu mu düşünüyorsunuz?

3 YORUMLAR

Comments are closed.